lauantai 10. maaliskuuta 2018

Kevään ekat esikot

Ah, ihanat esikot. Vielä on matkaa lumien sulamiseen ja esikoiden kukintaan puutarhassa (mikäli ovat talvesta selvinneet), mutta sitä ennen voi vähän jo tunnelmoida keväästä sisällä. 


Johan sitä pitäisi reilun viikon päästä muistaa kylvää rairuohotkin ja alkaa etsimään pajunoksia virpomista varten. Ennen kuin ehtii huomatakaan, onkin jo huhtikuu ja kevät jo pihallakin.


Rentouttavaa lauantaita! Meillä pöhisee savustuspöntössä ribsit ja palju lämpiää, joten illalla vaan ollaan ja nautitaan. 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa aika äärimmäisen upealle teidän ilta tänään. Ihanaa! Upeita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä lauantain huipentuma on yleensä just hyvää, ajan kanssa tehtyä ruokaa ja sen päälle sauna tai palju, eihän se ihmismieli paljon tän enempää vaadi rentoutuakseen arjen keskellä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin, nää on kyllä varma kevääntuoja niin sisällä kuin puutarhassa. Jännitän vaan kovasti, miten talvehtivat, kun uuteen penkkiin viime kesänä erilaisia istuttelin. Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Hei taas. Esikot on minulle tärkeitä ja siksi minulla on niitä puutarhassa paljon. Vai on savustumassa herkkuja ja palju lämpiämässä. Mikä sen ihanampaa. Meille on tulossa jossain vaiheessa mökille myös poreallas ulos mikä lämmittää veden puilla ja pörskeet sähköllä. Mutta se on sitten joskus. Nauttikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nautittiin viikonloppuna, nyt taas arki rullaa omalla painollaan. Esikot ovat kyllä ihania, nyt on monissa puutarharyhmissä Fb:n puolella näkynyt ihania esikkokuvia ja erilaisia lajikkeita, niitä katsellessa ei kyllä malttaisi odottaa lumien sulamista.

   Poista