lauantai 24. maaliskuuta 2018

Auringonpaistetta ja lumimyrskyjä

Kulunut viikko oli kyllä yhtä säiden sekamelskaa, ainakin täällä Kaakossa paistoi vuorotellen aurinko ja tuprutti lunta. Pienemmän neidin kanssa loppuviikosta sairastupaa pystyssä pitäessä kyllä mietin, että saisi jo lumikolailut riittää tältä talvelta, alkaa nimittäin henkilökohtainen mitta olemaan täysi..


Kun sairasteluista selvittiin, huomasin olevani vähän viimetingassa liikenteessä kaiken pääsiäseen liittyvän kanssa, ja aika niukahkosti oli esim. askartelutarpeita virpomisvitsoja varten kaupoissa jäljellä, kun tänään niitä metsästin.. Noh, nyt on kaikesta huolimatta vitsat väännetty, joten huomenna pääsee noidat valloilleen. Ja samalla vaihdoin myös vähän keväisempää asua olkkariin ja kaivoin muutamat hassut pääsiäiskoristeet naftaliinista. 


Ensi viikolla tuleekin olemaan kaivattu tynkäviikko töissä, ja torstai huipentuu työkaverin karonkkaan. Sinne löysin viime viikonloppuna Helsingistä uuden mustan koltun (rakkaan tyttäreni sanoin, tarvitko sä äiti noin monta mustaa mekkoa?) ja tänään vielä blingblingiä korvakorujen muodossa - ah, ihana turhamaisuus. Torstaina sitten jalalla koreasti ja kohti pitkää viikonloppua. 


Toivotan mukavaa viikonloppua ja pääsiäisen aikaa, ja varautukaa pieniin virpojiin huomenna :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) meilläkin tehtiin vasta tänään virpomisoksia. Jotenkin ollut tosi hankala motivoitua puuhastelemaan pääsiäisen suhteen. Pääasia meidän perheessä taitaa olla, että suklaamunia riittää :D khih. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on muitakin viimetinkalaisia :D Ja totta, ne suklaamunat (Kinderit!) on tärkeimpiä meidänkin lapsille (ja vähän ehkä saa aikuisetkin maistella). Oon varautunut kennollisella Kindereitä, pitää toivoa, että virpojia ilmestyy oven taakse, ettei jää kaikki meidän syötäviksi :D Leppoisaa palmusunnuntaita!

   Poista
 2. Täältä kaakon seudulta myös olevana yhdyn mielipiteesi säiden sekamelskasta. Ikävä sanoa että unohdin varautua virpojiin, joten hyvä ettei heitä näkynyt. Ensi vuonna täytyy silti varautua paremmin. Mukavaa alkavaa pääsiäisviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakosta sinäkin? No meitähän on täällä puutarhablogien puolella sitten useampikin kaakkoissuomalainen, kiva juttu :) Olikohan se viime vai toissa kesänä, kun Sadun Kukkaiselämää järjesti blogitapaamisen Lappeenrantaan, harmi vain, että itse en päässyt paikalle muiden menojen vuoksi. Kohtahan on kyllä puutarhabloggareiden kokoontumisajot Helsingin messukeskuksella Kevätmessuilla.

   Aurinkoista ja iloista pääsiäisviikkoa sinullekin!

   Poista