sunnuntai 20. elokuuta 2017

Syksyn tuntua ilmassa

Syksy kiireineen on taas täällä. Meillä kumpikin tyttö aloitti koulupolkunsa, joten uusia rutiineja on opeteltu ja vanhoja muisteltu. Päivät ovat jälleen täynnä töitä, kotitöitä, läksyjen tarkistamista ja Wilma-viestejä :D Tänä viikonloppuna on myös juhlittu 9-vuotiasta esikoista ja huomenna jatkuu juhlahulinat kaverisynttäreiden muodossa. 


Blogissa saattaa tapahtua lähiviikkoina samanlaista hyytymistä kuin ilmassa, nimittäin syksyt ovat meillä töissä kiireisintä aikaa, joten joutuu taas priorisoimaan ajankäyttöä. Syyskuun alussa lähden työreissulle Dubliniin ja lokakuussa suunnataan perheen kanssa Miamiin ja Karibialle, joten reissuista tullee kuvia ainakin instan puolelle.


Ensi viikonloppuna on luvassa yksi kesän odotetutuimmista puutarhatapahtumista - ainakin omalla mittapuulla :D - nimittäin Mustilan taimipäivä. Oon lähdössä siskon kanssa liikenteeseen, joten innolla odotan hauskaa päivää hyvässä seurassa muiden harrastajien parissa. Viime vuonna tehtiin kivoja löytöjä taimimyyjiltä, joten samaa odotan tänä vuonnakin. Nähdäänkö Mustilassa?


Kivoja elokuisia päiviä kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Hauska nimi sinun blogilla, aivan ihana <3 En vielä ole ihan varma tuleeko Mustilaan lähdettyä. Tarkoitus oli, mutta meillä olisi HerraMiehen kanssa hääpäivän vietto-vkl joten hän ei välttämättä arvosta, jos vaimo karkaa ystävänsä kanssa Mustilaan... Mukavaa syksyä kiireistä huolimatta! Jos kerkiät, niin tervetuloa tutustumaan Maatiaiskanasen Elämää-blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun eksyit blogiini, ja tervetuloa toistekin :) Tämä blogin nimi on pieni nimileikki meidän sukunimestä yhdistettynä talomalliin :D

   Oot kyllä kiltti vaimo, kun jätät hääpäivän kunniaksi Mustilan väliin - ite häädän perheen evakkoon lauantaina, että saan reissun päälle viettää kavereiden kanssa tyttöjen iltaa :D Tulee välillä vaan se omakin aika tarpeeseen.

   Ja kiitos kutsusta, tulen pistäytymään blogiisi vastavierailulle, Kaakosta kun näytetään molemmat olevan :)

   Poista