sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Sneak peek

Kasvihuone saatiin tänään valmiiksi. Oon kyllä niin onnellinen tuosta pömpelistä just nyt, vaikka viime yönä heräsin jo ekaan painajaiseen, että iso päätylasi räsähti rikki.. Tätä se on sit varmaan jatkossa joka myrskyllä, että sydän syrjällään pelkään, säilyykö ehjänä vai ei :D 

Mutta, tässä kurkistusta miun uuteen rakkauteen. 


Vielä pitäisi jaksaa siistiä kasvihuoneen ympäristö ja tehdä tämän kesän viimeiset istutukset sen ympärille. Toivoisin, että saisin ensi viikon aikana nämä hommat töiden jälkeen tehtyä, niin ei jäisi lomalle enää muuta kuin pihavaraston maalaushommat. Mies tänään sitä pystytti jo lähes harjakorkeuteen asti, joten saattaapi olla aika valmis jo ennen kuin oon lomalla :D 


Kasvarin kokoamiseen meni kaikenkaikkiaan kolme päivää kahdelta noviisilta. Ohjeet olisivat voineet olla selkeämmät ja paremmat, kun muutamissa kohdissa jumitettiin jonkin aikaa pohtien, mikä osa tulee mihinkin, ja pari pientä virhettäkin matkan varrelle sattui, jotka sitten korjattiin. Naurettiin koko tän kasauksen ajan, että seuraava Juliana nousisi jo paljon helpommalla :D Onneksi saatiin puhelimitse vähän tukea Kivikankaan asentajalta sekä tietoon pahimmat sudenkuopat, joita vältellä matkan varrella. Lisää kuvia luvassa, kunhan saan paikkoja siistittyä :) 

6 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden kauniin kasvihuoneen valmistumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, nyt vaan toivotaan kasvarille pitkää ikää ja hyviä satoja :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Ja konkarina voisit kertoa, suojaatteko teidän kasvaria syysmyrskyjä tai talvea vastaan jotenkin, vai onko oman onnensa nojassa? Poistatteko lumikuormaa talvella päältä? Teilläkin taitaa olla suojaisella paikalla.

   Poista
 3. Ihana kasvihuone me olemme suunnitelleet myös jossain vaiheessa sellaisen tekemistä. Mutta me tehdään se vanhoista ikkunoista. Meillä on mökillä menossa korjaus ja laajennus. Sieltä tulee jo muutamia ikkunoita jemmaan sitä varten, Mukava tuo simpukka tuoli meillä on rivarin parvekkeella muutama sellainen. Ne on mukavat istua. Me kun aikoinaan hankittiin iso akvaario niin näin monta kertaa myös unta, että se hajosi ja vettä oli joka paikassa. Joten ymmärrän täysin sinua, mutta kyllä ne unet loppuu ja voit nauttia karvarista ilman painajaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoista ikkunoista tuleekin varmasti kaunis kasvari <3 Ja nuo tuolit on tosiaan kivat istua, sain kaverilta pari tuollaista simpukkatuolia, toisen jätin itsekin terassille extratuoliksi näin kesäaikaan. Mukavaa kesänjatkoa ja tsemppiä mökkiremppaan!

   Poista