lauantai 1. heinäkuuta 2017

Pihakierros siskon puutarhassa

Olen ehkä jokusen kerran maininnut, että ollaan siskoni kanssa melkoisia puutarhahulluja; kierrellään yhdessä erilaisissa tapahtumissa ja shoppaillaan välillä kuin mielipuolet puutarhamyymälöissä. Kätevää myös on, että asutaan melkein toistemme naapureina, joten on lyhyt matka juosta pihalta pihalle katsomaan, mitä siellä tapahtuu. No huomenna tapahtuu vähän enemmänkin, sillä siskoni (insta: @puutarhamania) osallistuu Avoimet puutarhat -tapahtumaan, jossa itse olen häntä myös avustamassa tarjoilujen yms. kanssa. Jos siis liikutte Etelä-Karjalan suunnalla, niin kannattaa poiketa myös Lemin puolelle ;)


Tänäiltana kävin kameran kanssa jo vähän kiertelemässä hänen puutarhassaan, joten tässä esimakua siitä, mitä huomenna on odotettavissa, jos paikalle satutte pääsemään. 


Mukavaa viikonlopun jatkoa! Meillä aloitettiin tänään kasvihuoneen kokoaminen, ja toivoisin, että saataisiin se alkuviikosta vaikka jo valmiiksi. 

6 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonlopunjatkoa sinnekin. Toivottavasti saatte kasvihuoneen koottua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tehdään sitä yhdessä tutun kanssa, joten aikataulu on muiden töiden takia joustava :D

   Poista
 2. Kaunista on siskollasi, kuten sinullakin. Onnea uudesta kasvarista! Mukavaa puutarhapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, ja mukavaa puutarhapäivää myös sinulle, saatetaan tulla äitini kanssa piipahtamaan jossain välissä teillä, jos tilanteet sen sallivat.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitän siskoni puolesta :) Mukavaa kesänjatkoa sinulle!

   Poista