lauantai 17. kesäkuuta 2017

Taas viikko vierähti

Miten nämä kesäviikot soljuu näin nopeaan? Aika tuntuu vyöryvän vuosi vuodelta kovempaa tahtia. Viikon päästä jo juhannus, kääks.


Tällä viikolla oon saanut työstettyä tämän kesän projektia aika hyvälle mallille, uudesta penkistä puuttuu vain joitakin reunuskasveja - ideoita matalista puolivarjon/auringon kukista otetaan vastaan. Ajuruohoa löytyisi omasta takaa vaikka kuinka paljon, joten voi olla, että levitän sitä polun viereen. Lisäksi pitäisi jaksaa kaivaa kuoppia uusille hedelmäpuille sekä pohtia, mitä laittaisin köynnöskaareen (vahvimmat ehdokkaat kultahumala ja Alba Luxurians-kärhö).


Tällä viikolla olen myös joutunut reklamoimaan erilaisia puutarhamyymälöitä/taimitoimittajia. Aina reklamaatiotilanteissa huomaa hyvin, missä palvelu toimii ja missä ei. Aika hyvin kuitenkin suomalaiset firmat yleensä kantavat vastuita esim. lajikeaitousasioissa, kasvuunlähtötakuussa yms. 


Seuraavat pari viikkoa on taas vähän haipakkaa, sillä ensi viikolla vietän pari päivää pk-seudulla töiden puolesta ja juhannuksen jälkeen tuleekin jo kasvari, jotain tarttis varmaan pohjille tehdä ennen sitä.. Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille lukijoille! Toivottavasti kerkeätte nauttia näistä pitkistä illoista ja lämmöstä, mitä nyt ainakin hetkellisesti on tarjolla. 

6 kommenttia:

 1. Onnea uuden kasvarin johdosta. Siinä onkin projektia. Kaunista kukintaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saadaan se pystyyn ehjänä, lasien kiinnitystä jännitän eniten :D Mutta toistaiseksi mukavaa jännitystä, odotan innolla, että pääsee jatkamaan harrastusta taas vähän eri tavalla ja tasolla, kun pystyy kokeilemaan uusia juttuja kasvarin uumenissa.

   Poista
 2. Kesäviikot tuntuvat tosiaan kuluvan vauhdilla.
  Kivat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sen takia kesä tuntuukin aina liian lyhyeltä :D Satoi tai paistoi, mukavaa loppuviikkoa sinulle, Kruunu Vuokko!

   Poista
 3. Hei taas matalia kasveja on vaikka kuinka paljon. On ristikkejä, maksaruohoja, rönsyleimuja, sammal-leimuja, kaunokaista monissa eri väreissä varmasti löydät omasi. Hyvää juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista, Nila. Rönsyleimuja, posliinirikkoja ja ajuruohoa olen nyt laittanutkin osaan tästä penkistä reunuskasviksi, osassa saa olla vain keijunkukkia ja matalia kurjenpolvia. Leppoisaa juhannusta!

   Poista