maanantai 3. huhtikuuta 2017

Voihan kevätväsymys

Koko alkuvuosi on ollut töissä yhtä mullistusta ja nyt viimeiset pari viikkoa olen ollut todella väsynyt. Hengissä siis ollaan, mutta jaksaminen vähän tiukilla. Iloa tuo kuitenkin orastava kevät, vaikka lumet saatikka routa eivät ole vielä sulaneet meidän pihalta. Kuulin kuitenkin huhua, että taimet saapuvat lähiaikoina myymälöihin, ja montakymmentä juurakkoa Lukonilta ja Tokmannilta odottaisivat varastossa purkittamista. Jospa tämän viikon Kevätmessut saisivat taas virtaa meikäläiseenkin. 


Kevätmessuille olen menossa parhaassa seurassa eli äitini ja siskoni kanssa. Tää on meidän puutarhahörhöporukan vuoden kohokohta :D Tällä kertaa itse aion kiertää kasvihuonevalmistajia läpi erittäin huolellisesti, jospa tää miun pitkäaikainen haave vaikka toteutusi vielä tänä kesänä. Oletko menossa Helsinkiin Kevätmessuille? Mitä odotat messuilta eniten? 

8 kommenttia:

 1. Onpa kauniit keväiset kuvat. Ihania messukokemuksia! Aina niistä oppii ja saa uusia ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, toivon myös, että olisi mukavat ja antoisat messut luvassa :) Ja kasapäin lämpimiä ajatuksia ja voimia teille <3

   Poista
 2. Enpä ole nyt menossa Kevätmessuille. Lähden Tukholmaan messuille. Mukavia Kevätmessuja teidän porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siulla onkin luvassa ihan uudenlainen messukokemus. Ootko aiemmin käynyt Tukholman puutarhamessuilla? Oon itse lukenut vain hyvää niistä, ja valikoimat taitaa olla siellä paremmat kuin Helsingissä. Mukavaa matkaa, Satu!

   Poista
 3. Mukavia messuhetkiä sinulle. Itse en aio nyt osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teillä näyttäisi olevan jo pihatyökelejä, mitä täällä Kaakossa vielä odotellaan, niin kerkeää touhuilla muutakin. Aurinkoista loppuviikkoa!

   Poista
 4. Ooh, messuilua! Toivottavasti saat piristystä kasvihuonevalikoiman katselusta. Ja usein se. että ympärillä alkaa kasvaa ja kohista, auttaa väsymykseen. Ainakin minulla :)

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, mukavat messuilut oli :) Tosin ehkä vähänlaisesti esim. perennoja myytävillä, enemmän kausikukkia ja hollantilaisia juurakoita. Kasvihuoneita kävin katsomassa, Willab Gardenilta ja Kivikankaan Julianasta kysyin tarjoukset, pitää katsoa niitä läpi ja mutustella.

   Odotan kans, että nää lumet sulaisivat ja pääsisi kuopsuttamaan. Oon pitänyt sitä hyvänä terapiana, unohtuu huolet ja murheet, kun pääsee työntämään kädet multaan ja nauttimaan omien käsiensä jäljistä :)

   Poista