sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Virvon, varvon..

Onpas ollut viikko. Perjantaina käytiin Kevätmessuilla, jossa oli kerrankin mukavan väljää, kun aiemmin ollaan oltu lauantaisin paikalla. Tänä vuonna tuli enemmänkin keskityttyä katselemaan kasvihuonevaihtoehtoja ja pyydettyä niistä tarjouksia, jos vaikka tämä haave vaikka tänä kesänä lähtisi etenemään toteutukseen asti. 


Messuostokset olivat tänä vuonna erittäin maltilliset (Tommolan puutarhalta ostin pari perennaa ja Fiskarsilta puutarhatyövälineitä), kun juurakoita ja perennoja on nyt kevään mittaan tulossa vähän joka suunnalta. Poikettiin samalla reissulla myös Ikeassa, missä tulikin sorruttua vaikka ja mihin, hyvä, että kolmen akan ostokset saatiin autoon mahtumaan - ei jäänyt montaa neliösenttimetriä ylimäääräistä tilaa :D Tein löytöjä lähinnä pihalle.

Oon potenut kevätflunssaa viime päivät, joten tänään yritin ottaa levon kannalta, että jaksaa ens viikon töissä painaa. Tänään siis keskitytty virpojien palkitsemiseen ja hoidettu kansalaisvelvollisuudet kuntavaalien suhteen siinä sivussa.


Aurinkoa ja iloa alkavaan pääsiäisviikkoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti