lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kevään tuntua

Ulkona paistaa ihana aurinko! Meidän tontille se pilkistelee lähinnä talon ikkunoista sisään ja etupihalle, sillä takapihaa varjostaa kuusikkokaistale vielä tähän vuodenaikaa. 


Jännittää jo nyt, ehtiikö tontin laidan suojakasvusto kasvamaan tarpeeksi ennen kuin tämä kuusikko menee maan tasalle.. Ollaan siis tarkoituksella jätetty tontin laidalle varsinkin havupuita sekä istutettu erilaisia pensaita, jotka toivottavasti aikoinaan luovat edes vähän tuulen- ja auringonsuojaa suoraan etelästä. 


Tällä viikolla kurvasin Prismaan ja Hankkijalle katsomaan siemenvalikoimia. Erilaisia yksivuotisia kesäkukkia hankin uusien penkkien täytepaikoille, ettei olisi niin kaljua ja tilaa rikkiksille. Lisäksi ostin jo siemeniä hyötytarhaa varten. Viime vuodelta jäi vielä joitain siemeniä, mitkä meinaan myös kylvää. Ja nimenomaa suorakylvää, esikasvatus ei oo miun juttu :D


Oletteko käyneet siemenkaupoilla? Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Tänään olikin aivan ihana tuuleton, auringonpaisteinen ja lämmin päivä.
  Mukavan valikoiman siemenpusseja löysitkin Prismasta.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea keli ollut nyt koko viikonlopun ja kovasti on yritetty ottaa siitä ulkoilemalla ilo irti :)

   Hankkijalla oli täälläpäin muuten paremmat siemenvalikoimat kuin Prismassa, mutta molemmissa ihan ok. Pitää vielä Kevätmessuilta käydä katsomassa suorakylvettävien kukkien siemeniä.

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista