lauantai 4. maaliskuuta 2017

Hiihtoloma

Tänä(kin) vuonna suuntasimme Rukalle hiihtoloman viettoon. Mietittiin myös muita vaihtoehtoja, lähinnä Leviä, mutta n. 4h lyhyempi ajomatka Rukalle vei voiton - sinnekin täältä etelästä hurisuttaa reilu 8h autolla parin nopean pysähdyksen taktiikalla. 

Tällä kertaa vuokrattiin mökki Rukanriutalta ja mökki oli tosi siisti, 2008 rakennettu paritalon puolikas. Lasten mielestä parasta lomassa taisikin olla mökin pihaan rakennettu pulkkamäki, jossa sai pienen hyppyrin ansiosta lennokkaat vauhdit. 


Viikko hurahti nopeaan. Ostettiin 5/7 fleksilippu laskettelua varten, millä saatiin pientä joustoa rinnepäivien valintaan kelien mukaan. Keskiviikkona pyrytti lunta ja tuuli sen verran kovaa, että pidettiin suosiolla välipäivä ja suunnattiin Kuusamon Tropiikkiin lepuuttaamaan laskettelusta kipeytyneitä lihaksia. Rinnepäivinä otettiin aina termospulloon kuumaa kaakaota tai mehua sekä makkarapaketti mukaan. Lempparilaavupaikka oli lasten Roosa ja Rudolf -seikkailureitin varrella, jossa on myös pienet poro- ja huskykoira-aitaukset lasten ihmeteltäviksi. Keskiviikkona Rukalla oli iltaohjelmaa ja lopuksi ilotulitus, jota käytiin myös katsomassa. 


Viikko oli hyvin samankaltainen kuin viime vuonna, mutta suurin muutos oli kyllä tapahtunut tyttöjen laskettelutaidoissa: miten helppoa olikaan, kun molemmat tytöt selviytyivät eritasoisista mäistä alas omatoimisesti. Ja tänään kun tultiin kotiin, oli postilaatikkoon kolahtanut nuoremman neidin kutsu kouluun, joten uskottava se on, miun "vauvat" ei oo enää kovin pieniä :D 

Mukavia talviulkoilupäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti