lauantai 14. tammikuuta 2017

Harmaita talvipäiviä

Koulut alkoivat tällä viikolla ja arki rullaa taas. Paistaispa aurinko edes tälleen viikonloppuna, kun viikolla sitä ei kerkeä huomaamaan töissä. Havut on nyt huputettu, jos se aurinko alkaa jossain vaiheessa paistelemaan :D Rhodot ja atsaleat kans suojattu havuilla, ja kaikki pupujussien herkut verkotettu jo lokakuussa. Atsaleoista jänikset rouskuttaa nuput, joten niiden suojaaminen on tärkeää, jos haluaa kukinnasta nauttia (nimimerkillä "ekan talven kantapääopit"). 


Jos jotain hyvää näissä nollan tuntumassa pyörivissä keleissä, niin talviurheilu. Viime viikonloppuna avattiin laskettelukausi ja tänään käytiin tyttöjen kanssa luistelemassa. En edes kehtaa mainita, kuinka pitkä tauko luistelussa ehti kertymään :D Jotain kuvastanee, kun tytöt olivat kovin huolissaan miun hoippumisen takia, että missä miun kypärä.. En sentäs kaatunut kertaakaan, joten toivotaan, että talviurheilun jumalat ovat tänäkin vuonna meille suotuisia ja kukaan ei särje paikkojaan. 


Ps. Puutarhakirjat kaivettu naftaliinista ja täydennetty kirjastokirjoilla, yks lehtitilaus laitettu sisälle ja ihania uusia blogeja bongattu. Nyt on mukavaa iltalukemista luvassa pitkäksi aikaa :)

6 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat. Hyviä talviurheiluhetkiä sinulle! Toivottavasti säät suosivat hiihtämistä ja luistelemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lasten myötä on aloiteltu itsekin taas näitä perinteisiä talviurheilulajeja. Laskettelu tuntuu olevan eniten meidän tyttöjen mieleen, vaikka itse en ehkä siitä vauhdinhuumasta näin päälle kolmekymppisenä enää nauti :D

   Poista
 2. Kaunis talo ja pihapiiri.
  Nyt onkin sitten hyvä ottaa talvi vastaan, kun kaikki tarpeelliset ja tärkeät suojaukset puutarhan osalta on tehtynä.
  Minäkin pidän luistelusta, mutta sukset jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jätit kommenttia! Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että ennen seuraavaa kunnon pakkasjaksoa tulisi kunnon lumikerros eikä nämä kelit sahaisi plussan ja pakkasen välillä jatkuvasti, olisi hieman helpompaa kasveille.

   Mukavia hiihtokelejä teidän nurkille!

   Poista
 3. Harmaus on kyllä ollut suorastaan käsin kosketeltavaa, pilvet laahaavat suorastaan maata myöden. Mutta ihanaa on se, että ei ole paukkuvia talvipakkasia, joten ulkoilukeleistä pääsee nauttimaan harmaudesta huolimatta. Ihanan lupaavia nuo luistimen terän jäljet jäällä! Pitäkää luut ehjinä!

  Sini K.
  Kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt kelit ovat kyllä olleet mukavat ulkoiluun, ja eilen ja tänään piristi työmatkalaista kaunis kuura puissa. Saas nähdä, tuleeko ne kovat pakkasjaksot tänä vuonna lainkaan vai onko lauha talvi luvassa. Itse toki toivoisin pientä pakkasta ja silleen sopivasti lunta :D Ja kiitos, parhaani teen, että luut pysyis ehjinä!

   Poista