perjantai 23. joulukuuta 2016

Rauhallista joulunaikaa!

Alkaa vahvasti näyttämään siltä, että tulee se joulu meidänkin taloon, vaikka vielä pari päivää sitten vahvasti sitä epäilin. Tämä syksy on ollut todella kuluttava ja olen polttanut kynttilää molemmista päistä, joten joululoman pyhitän akkujen lataamiseen, että jaksaa taas kevätpuolen painaa ja suorittaa. 


Berliinin joulumarkkinoilla tehty terrori-isku tuntui myös kurjalle, varsinkin, kun samaisilla markkinoilla pari viikkoa aiemmin pyörittiin (ao. kuva aikalailla niiltä kohdilta, johon rekka näytti rysäyttäneen). Tämä pistää taas miettimään matkustamisen miellekkyytä, sillä viime vuonna venäläinen turistilentokone tiputettiin maahan Egyptissä samaan aikaan, kun itse lomailtiin siellä - ja nyt tämä. Mutta pelkoahan terroristit haluavat kylvää. 


Eilen tehtiin jouluruoat kimpassa äitini ja siskoni kanssa, mikä oli kyllä pelastus meille, olisi voinut jäädä itseltäni yksin tekemättä, sen verran väsyneeltä on olo tuntunut, eilen nousi pientä kuumettakin. Tänään saatiin jonkinlainen joulusiivous tehtyä. Sauna jäi pesemättä ja öljyämättä, mutta tuskinpa se nyt on siitä moksiskaan :D Lapsia varten olen joulua tänä vuonna valmistellut: piparkakkutalo pystytettiin viime viikonloppuna, eilen sain viimeiset lahjat pakettiin ja tänään kannettiin kuusi sisälle. Huomenna tulee pukki käymään, tapanina käydään sukuloimassa, muuten ollaan kotosalla oman perheen kera. 


Tahdonkin toivottaa teille lukijoille oikein lämminhenkistä ja rauhaisaa joulua! Muistetaan kaiken materian ja hössötyksen keskellä, mikä on tärkeintä: perhe ja läheiset ihmiset, katto pään päällä ja rauha maassa. 

2 kommenttia:

 1. Aikamoista pelonkylvöä on. Mulla on noussut kynnys lähteä yhtään minnekään, joten kohdallani ovat onnistuneet. Ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, tunnelmallista joulunaikaa teidänkin perheelle!

   Itse olen toistaiseksi vielä ajatellut nuo Euroopan terrori-iskut niin, että todennäköisempää on joutua autokolariin kuin iskun kohteeksi. Toki jos alkavat yleistymään entisestään, pitää vähän pohtia matkustamista/matkakohteita tarkemmin. Enkä niinkään itseni takia pelkää, vaan lasten ja heidän tulevaisuutensa.

   Poista