lauantai 19. marraskuuta 2016

Kädentaitajien joulutorilla Siparin koululla

Olen useampana vuonna tehnyt ystäväni kanssa visiitin kädentaitajien joulutorille Siparin vanhalla koululla. Tapahtuma on kaksipäiväinen, joten ovet ovat avoinna huomennakin, jos jotakin paikallista kiinnostaa käydä hakemassa inspistä ja ideoita. Itse tykkään tästä tapahtumasta erityisesti sen takia, että täältä saa kasapäin ideoita diy-hommeleihin. Jaksan joka vuosi ihastella Fabriikin Hanna-Kaisan mielikuvitusta ja ideapankkia, niin paljon on nähty vaivaa vanhan koulumiljöön koristelussa. 

Ohessa kännykällä räpsittyjä kuvia ja diy-ideoita. Itse tykästyin erityisesti ekan kuvan pergamiinipaperista tehtyyn joulutähteen sekä vanhoista kirjojen sivuista tehtyihin joulukoristeihin. Myytävät tuotteet ovat torilla olleet monesti vähän turhan romanttisia omaan makuun ja nytkin vähän harmitti, ettei kaikkea koristeina käytettyä ollut sitten myynnissä.


Myös ulkopuolella oli koristeluun nähty vaivaa, ihania havujuttuja tehty eri puolille pihaa tälläkin kertaa. Tuo "tonttulakki" kuusenoksista oli hauska, voisin miettiä vastaavaa toteutusta omallekin terassille, jos olisi enemmän aikaa. 


Eilen sain mahtavan paketin Airamilta, joten palailen erilaisten tunnelmavalojen puitteissa myöhemmin. Lähden huomenna viikon työmatkalle Saksaan, Karlsruheen, kurssittamaan itseäni. Tuskin maltan odottaa, kun torstaina siellä avataan joulumarkkinat ja pääsen vähän fiilistelemään niitä. Jospa se joulu hiipisi pian omaankin kotiin. 

Mukavaa viikonloppua lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti