lauantai 29. lokakuuta 2016

Lauantain paras hetki

Kun ulkona on koiran ilma, voi rauhassa keskittyä kodin siivoamiseen ja vähän muovata sisustusta sesonkiin sopivaksi. Ja se päivän paras hetki on, kun voi nauttia edes hetken järjestyksestä ja siististä kodista. Pian tulee pesue kauppareissulta ja paikat ovat nopeasti hyrskynmyrskyn. 


Tilasin tuon Elloksen Tanger-maton -50% koodilla jo aiemmin syksyllä, mutta se on odottanut varastossa sopivaa hetkeä, että on aikaa pyörittää järjestystä. Pitkään pohdin tuota mattoa, mutta nyt tuli niin edullisesti vastaan, että päätin kokeilla (ja laittaa sormet ja varpaat ristiin, ettei kissat oksenna sille heti).. Meilläkin olkkarissa matot on oltava kokoa 2*3m, joten yleensä niille tulee hintaa satasia. Matoilla on aina niin helppo muuttaa ilmettä, joten niitä on kiva olla erilaisia. 

Kohta alkaa Halloween-hulinat, kun lapsukaiset suuntaa karkki vai kepponen -kierrokselle. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Nätti matto ja koko huone. Mukavia hulinoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eilen olikin melkoinen vilske naapurustossa, meilläkin taisi parisenkymmentä lasta käydä kyselemässä karkkia vai kepposta. Jännä vaan huomata, että nykyään Halloween saa lapset paremmin liikkeelle kuin virpominen pääsiäisenä.

      Poista