sunnuntai 14. elokuuta 2016

The naked truth of my garden

Eka työviikko hurahti nopsaan ohi ja tytöt aloittivat arkisen aherruksensa koulussa ja päiväkodissa. Ens viikonloppuna onkin juhlintaa luvassa, kun esikoinen täyttää 8v ja talo täyttyy lauantaina tytöistä, sunnuntaina läheisistä ja sukulaisista. 


Tulevien synttäreiden motivoimina sahattiin tänään raksalta jääneet puut polttopuiksi ja lajiteltiin vielä osa jemmaan mahdollisia pikkuprojekteja varten - yksi rästihomma taas pois listalta. Samalla innostuin lajittelemaan kaikki säilötyt taimipurkit, kun ne pitäisi viedä yhdelle paikalliselle puutarhalle (ottaa ne ilolla vastaan). 

Nämä pari kuvaa ovat kuitenkin perjantai-iltana miehen ottamia, vähän eri kuvakulmista kuin omat ja laajakuvaobjektiivilla "paparazzailtu" (paikat sikinsokin, kuten lapsiperheessä yleensä). Tässä siis se alaston totuus, mikä meidän pihalla vallitsee :D 


Näiden kuvien perusteella pihalla ei muuta kasvakaan kuin nurmikkoa, mutta onneksi asia ei ole näin :D Noh, nyt ehkä ymmärrätte tämän pelinurmikkoahdistuksen, mitä välillä poden tästä meidän pihamaasta, mutta onpahan lapsilla tilaa touhuta ja temmeltää.

Hauskaa alkavaa viikkoa! 

Ps. Mustilan taimipäivä on la 27.8.2016, onko menijöitä? :) 

2 kommenttia:

 1. Voi kun tekisi mieli mennä! Mutta kun miehellä on päivystysviikko, joten hän ei voi lähteä kotoa pitkälle ja se menopelikin on siis kytkettynä mieheen. Plääh :D

  Kaunis puutarha, erityisesti tuo eka kuva missä valo siivilöityy kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin, että kovasti kutkuttaisi lähteä Mustilassa käymään, ja siskoa tuosta naapurista jo vähän suostuttelin. Toistaiseksi perheiltä lupa saatu ( :D ), joten voi olla, että lähdetään, jos ei mitään yllättävää tule eteen.

   Ja kiitos, ilta-auringon säteet ovat kyllä kuvissa aina kauniimmat kuin keskipäivän suora aurinko.

   Poista