torstai 28. heinäkuuta 2016

Parhaita lomapäiviä

On tää loma vain ihmisen parasta aikaa :) Meillä on miehen kanssa ollut kaksi yhteistä lomaviikkoa, joista on yritetty ottaa mahdollisimman paljon irti ja viettää aikaa perheen kesken. Ollaan käyty Tykkimäessä, pulikoitu Rauhan kylpylässä ja nyt tällä viikolla helteiden saattelemana suunnattiin autonnokka ensin Punkaharjulle, Kesämaahan, jossa yövyttiinkin, ja siitä sitten Savonlinnaan. Kivoja pieniä reissuja ja arjen irtiottoja, joista toivottavasti jää lapsillekin mukavat muistot. Itse kiersin lapsena oman perheeni kanssa ympäri Suomea ja muistelen edelleen lämmöllä näitä reissuja. 


Savonlinna osoittautui todella mukavaksi kesäkaupungiksi. Käytiin lasten kanssa Pikku Kakkosen leikkipuistossa, torikahvilassa lörtsyillä, norpparisteilyllä Paul Wahlilla ja lopulta Olavinlinnassa opastetulla kierroksella kuulemassa linnan historiasta. Bongattiin saimaannorppa risteilyllä, ja se varmasti oli yksi loman kohokohtia :D 


Tänään on taas vietetty kotipäivää ja itse olen ährännyt puutarhassa; leikannut kukkineita pois, kantannut, siistinyt hyötypuutarhaa yms. Omalla kohdalla kesäloman puoliväli ylitetty, iiks, mutta en ole sortunut avaamaan työsähköpostia tai muutenkaan miettimään työjuttuja. Elokuusta tulee töissä aika tiukka, mutta nyt lomaillaan ja nautitaan tästä leppoisesta olotilasta :) Lokakuussa häämöttää seuraava lomapätkä ja silloin suunnataan Kreetalle koko perheen voimin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti