sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Ahneella on..

Vanha sanontahan sen kertoo, millainen loppu ahneella on :D Aloin intopinkeänä eilisaamuna kaivamaan uutta ruusupenkkiä ja tulevan pergolaportin kohtaa (eli kukkapenkkejä molemmin puolin tulevaa porttia), enkä päässyt kovin pitkälle, kun alaselkään iski viiltävä kipu ja oli pakko lopettaa. Mies onneksi uhrautui ja kaivoi tämän yhden puoliskon valmiiksi, toinen puoli jäi vielä kaivamatta. Nyt siis hommat vähän aikaa seisoo, tai tahti ainakin hidastuu, sillä keväällä minulla oli jo kertaalleen sama ongelma alaselässä, silloin kipu tosin iski siivotessa :D Koti- ja pihatyöt on siis vaarallisia.. Lähes 1.5kk meni alaselän paranemiseen edellisellä kerralla, saas nähdä, kauanko saan kipujen kanssa kärvistellä ja särkylääkkeitä popsia tällä kertaa. Ei nimittäin selkä siedä kumartumista lainkaan :(


Tyydyn siis lepuuttamaan vähän kroppaa ja hidastamaan tahtia sitten pakon sanelemana. Onneksi sain suurimman urakan jo tehtyä, tätä pergolaporttihommelia puuhastelen sitten loppukesän pala kerrallaan.
 

Tänä vuonna me vietettiin kotijuhannus. Aika hiljainen oli kylä, suurin osa karannut mökeille tai sukuloimaan. Me lämmitettiin palju ja nautittiin hyvästä ruoasta.


Säät todella suosivat tänä juhannuksena, ja kaukaiselta tuntui viime juhannuksen räntäsade :D Puutarhassa kukinta on lähes parhaimmillaan, ja vähän jänskättää, kukkiiko elokuussa enää mikään, kun niin ajoissa tuntuu monet perennat olevan.

2 kommenttia:

  1. Kaunista kukintaa sinulla on juhannuksena. Ihanat pionit. Toivottavasti saat selän kuntoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli! Tänä vuonna pionit ovat kukkineet ekaa kertaa melko yltäkylläisesti :) Ja eiköhän tuo selkä tuosta kuntoudu, vaatinee taas vaan hetken aikaa. Onneksi on pääasiassa toimistotyö, niin kestää työskennellä, vaikka pihahommat takkuaa :D

      Poista