lauantai 12. joulukuuta 2015

Etuterassin joulukukat

Tein tänään etuterassille "joulukukat" sammaleesta ja punasipuleista. Laitoin ne vanhoihin ja patinoituneihin pokaaleihin, joten uusiokäyttöä niillekin. Helppo ja ihan hauska viritelmä, eikä tarvi murehtia kukkien pakkasenkestoa.


Meillä joulukukista isoin osa odottaa vielä kaupassa. Muutamat hyasintit, joulukaktus ja pari kerrottua tulilatvaa on tullut huonekuusen lisäksi hankittua, mutta amarylliksen, valkoisen joulutähden ja jouluruusun haluaisin lisäksi. Jouluruusua olen pitkään miettinyt ja sen myrkyllisyyden sekä kissojen takia empinyt.. Katsotaan, uskallanko vieläkään hankkia :D Joulutähteä kissat eivät ole koskaan maistelleet, mutta muuten pääsääntöisesti kaikkea vihreää.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva, kun jätit kommenttia tänne blogin puolelle :)

   Idea oli miustakin hauska. Hyasintteja mietin ensin, mutta katselin säätiedotuksia ja koska ne pakkaset (hetkellisesti) näyttävät tulevan, niin en jaksa alkaa öisin nostelemaan ruukkuja sisälle. Punasipuleista tuli nätti kompromissiratkaisu; ei haittaa vaikka paleltuisivat, syötetään kompostille myöhemmin :)

   Poista
 2. Hei. Etsiskelen uusia kivoja blogeja. Löysin blogisi Huiskulan kautta. Kivalta näyttää, liityinkin samantien lukijaksi. Tervetuloa myös minun blogiini. Minulla on tavallinen omakotitalon puutarha Pohjois-Karjalassa. http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/ Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Hei! Olipas mukavaa, että löysit blogiini. Kävin jo tutustumassa blogiisi, siellä oli paljon kivoja pihajuttuja. Liityin myös lukijaksi. Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista