sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Harmaa marraskuu

Nämä marraskuun harmaat päivät eivät selvästikään ole minua varten. Ihan veto pois. Kotiuduttiin tällä viikolla Egyptistä (jossa loman aikana mm. putosi yksi turistikone..), mutta tämä harmaus iski kuitenkin heti kotiuduttua vasten kasvoja. Onneksi loma Hurghadan nurkilla oli ihan onnistunut ja varsinkin lapset nauttivat vesipuistosta ja aurinkoisista keleistä. Kunhan saadaan kuvat kamerasta purettua, voisin laittaa muutaman lomakuvan tännekin. 

Tässä kuitenkin pari kuvaa kotoa. Happy Lightsit ovat päässeet olkkariin tunnelmavaloiksi ja Iittalan löytöpäiviltä ostin muutaman syksyisiin sävyihin sopivan uuden tuikkukipon. Valkoinen Iittala Aitio-hyllykin tuli hankittua keittiön ja erkkerin välimaastoon, mutta kukaan ei ole saanut vielä aikaiseksi porattua sitä seinään :D Jospa jouluun mennessä ;) 


Joulukin alkaa uhkaavasti lähestyä, mutta vielä en ole tehnyt elettäkään sen suuntaan. Kaikki lahjat on miettimättä ja ostamatta, mutta kerkeäähän tässä. Kaveripiirissä vaan tuntuu moni höösäävän joulua jo täyttä häkää. Jospa loppukuun Tukholman reissulta tarttuisi jotain kivaa lapsille :) Aikuisia ei olla yleensä muistettu muuten kuin lahjoittamalla lahjarahat Unicefille, sama linja todennäköisesti jatkuu tänäkin vuonna. 

Tänään mennään kurkistamaan, miltä paikallisen Helkän puodin avajaisissa näyttää. Jospa sieltä tarttuisi vähän joulumieltä :) Tämänpäiväinen isänpäivä sujuu meillä siis leppoisissa tunnelmissa. Rentoa isänpäivää muihinkin koteihin!

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että matkanne on onnistunut. Onneksi tänne on tullut vähän lunta, on ollut niin pimeää ja harmaata. Täälläkään ei vielä ole jolu hössötyksiä tehty. Pari joulukoristetta ostin nyt Köpiksen reissulta, jotenkin tuntuu vielä liian aikasta alkaa laittaan joulua. Loistava idea lahjoittaa rahaa Unicefille :). Täällä vietettiin isänpäivä Köpiksessä ja nautittiin hyvästä ruoasta. Lapset olikin askartelleet kivan kortin ja nuorin oli tehnyt kivan valokuvakansion hänestä ja isästä, tippalinssissä sitä kattelin :)

  Terv. Muuttuvakotini Päivi S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva, kun jätit kommenttia :)

   Meillä ei täällä Kaakkois-Suomessa ole vielä ensilumea näkynyt, joten kaikki on vain harmaata :D Olisi kiva saada lunta maahan, niin ei olisi niin synkkää.

   Kävin blogissasi katsomassa kuvia Köpiksen reissusta. Köpis on kyllä tosi kiva paikka, tosin omastakin "viime reissusta" (lentokenttää tuskin lasketaan :D ) on kulunut jo pian 10 vuotta, hups. Ja lasten muistamiset isän- ja äitienpäivänä ovat minustakin kaikista mukavimpia :)

   Poista