keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kurkistus leikkimökkiin

Meidän tytöillä on nyt pari vuotta leikkimökkielämää takana ja tässä vähän kuvakimaraa, miltä siellä nykyään näyttää. Paljon ei ole muuttunut, vaikka leikit vaihtelevat (välillä leikitään nukeilla tai luetaan sängyllä vanhoja Aku Ankkoja, välillä leikkimökki muuntuu sekatavarakaupaksi). Tytöt ovat olleet alusta asti tarkkoja, ettei leikkimökkiin mennä kengät jalassa tai viedä sinne vettä ja hiekkaa (kurasekoituksia). Tämän takia leiksa on ollut helppo pitää suht siistinä, vaikka aika ajoin siellä tuntuu pieni pommi räjähtävän - varsinkin, jos leikkijöitä on useampia. Olen pari kertaa kesässä siistinyt (ja imuroinut) leiksan ja yleensä lokakuun alussa on sitten pistetty mökki talviteloille. 


Leikkimökki on tyttöjen valtakuntaa, ja kuten kuvista näkyy, kuin karamelli :D Kalusteet ja monet sisustusjutut ovat keräilyerää vanhempieni jemmoista ja verhot puolestaan anopin käsialaa. Ikean keittiön maalaamista kokonaan valkoiseksi mietin jossain vaiheessa, mutta en ole jaksanut hommaan ryhtyä..


Vinkkinä voin muuten kertoa, että Clas Ohlsonilla on myynnissä hauskoja muovikoreja kahta kokoa ja kivoja värejä, joissa voi säilyttää esim. leikkimökin pientavaraa. Meidänkin leiksaan haettiin pari tuollaista muovikoria (pinkki ja minttu), jotka mahtuvat sopivasti sängyn alle ja joihin saa irtosälää laitettua.

2 kommenttia:

  1. Niin ihanan tyttömäistä. Meillä pojan pojat leikkii leikkimökissä ja se on vähän sellasta äijä meininkiä. Mutta kokkailevat kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Voin kuvitella, että pojillakin leikit sujuu leikkimökissä, vaikka meininki voi olla vähän erilaista kuin tytöillä :D Meidän pihalla pyörii usein naapuruston samanikäiset lapset ja tuo leiksa on ollut vetonaula alusta lähtien.

      Poista