sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kirppislöytöjä

Eilen kiertelin pitkästä aikaa paikallisia kirppiksiä, kun sain jokin aika sitten päähäni, että tarvitaan olkkariin jonkinlainen kukkapöytä tai taso, jossa voisi viherkasveja ja koriste-esineitä pitää. Yleensä olen aika huono tekemään kirppareilta löytöjä, vaikka tykkään niitä kierrellä (ja monesti täällä kirppareilla tavara on huonoa tai ylihinnoiteltua). Eilen sitten lykästi, kun paikallisesta Hyötyhallista löytyi tämä vanha tv-taso kahdella eurolla :D Se on jo elämää nähnyt, mutta sopii omasta mielestäni hyvin meidän olkkariin, kun meillä on muutenkin sekoitettu uutta ja vanhaa sekaisin. 


Lisäksi ostin muutamia lasiesineitä - maljakoita ja purnukoita - kun tuli hauskannäköisiä vastaan. Myös tämä kuvassa näkyvä tarjotin löytyi kirpparilta muutamalla eurolla.

Olisi kiva kuulla, minkälaisia sisustukseen liittyviä kirpparilöytöjä teillä lukijoilla on, vai kartatteko kirppareita viimeiseen asti?

2 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä olet tehnyt! Itse tykkään kovastikin kirppistellä. Usein löytyy kaikkea laidasta laitaan. Rakastan vanhojen tavaroiden tuunaamista joten ihan kaikkea saattaa mukaan lähteä..Ihana blogi sinulla <3 Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun jätit kommentin, Amanda :) Kommentit piristävät aina.

   Tuunailu on myös hauskaa puuhaa, harmikseni siihen on vain turhan vähän aikaa. Nyt tuolla odottaa yksi tuoli sekä pari jakkaraa kuivaa kesäpäivää, jotta voin pistää uutta väriä pintaan.

   Pitääkin pistäytyä blogiasi kurkkaamassa :)

   Poista