keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Saahan joulusta jo inspiroitua?

Eilen huomasin selaavani Pinterestistä inspiraatiota kodin joulusisustukseen. Onhan tässä vielä jouluun reilusti aikaa, mutta voihan sitä vähän jo fiilistellä, eikös joo? Tänä vuonna  selvästi viehättävät vaaleat ja maanläheiset sävyt. Ohessa muutamia ihania Pinterestistä löytyneitä kuvia. Näitä olen pinnaillut omalle joulusisustusideataululle.

Kaikki kuvat: www.pinterest.com

Minkälaisista sävyistä sinä pidät jouluna? Onko perinteinen pellava ja punainen lähellä sydäntäsi, vai sykkiikö sydämesi modernin vaalealle joulukodille?

2 kommenttia:

 1. En tykkää punaisesta väristä yhtään. Eilenkin katselin musta-harmaa-valkoista tonttua Ideaparkissa ja havahduin itsessäni ajatukseen, että olenpa tylsä, kun en tykkää punaisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jätit kommentin!

   Nyt on kyllä hyvin vaihtoehtoja joulukoristeissa perinteisen punaisen lisäksi. Valkoiset, harmaat ja mustat koristeet ovat ainakin näillä nurkilla näkyneet kaupoissa perinteisten punaisten rinnalla. Myös blingblingiä ja pöllöjä tuntuu pursuavan joka paikasta.

   Miä oon huomannut, että omalla kohdalla nuo värimieltymykset menee kausittain. Viime jouluna miun silmää miellytti just perinteinen punainen ja pellava, nyt taas selvästi kaipaan valoa ja vaaleutta kotiin. Joulukuusen koristelussakin tykkään vähän vaihdella teemaa ja värimaailmaa, ettei joka vuosi olisi ihan samanlaista.

   Poista