lauantai 6. syyskuuta 2014

Syksy

Syksy hiipii hiljalleen ja lämpimät kesäpäivät alkavat pian olla muisto vain. Itse rakastan syksyä, se on vuodenajoista kaikista eniten mieleeni. Tällä hetkellä takapihalla tuoksuu läheisellä pellolla valmistuva vilja, ja se on ehkä yksi parhaista syksyn merkeistä.

Syksyn tullen olen yleensä laittanut pihalle myös erilaisia syysistutuksia kesäkukkien tilalle. Tänä vuonna kesäkukat vielä kukkivat niin kauniisti, etten ole raaskinut niitä pois heittää. Tässä kuitenkin muutamia ideakuvia syysistutuksiin Pinterestistä poimittuna, nämä taitavat toimia inspiraation lähteenä omalla pihalla tänä syksynä.

Kuvat: www.pinterest.com

Mehikasveista olen tykännyt aina, ja tänä kesänä laitoin niitä heti alkukesästä pariin laakeaan ruukkuun. Toivottavasti myös talvehtivat niissä.


Erilaiset lyhdyt ja kynttilät kuuluvat myös vahvasti syksyyn. On ollutkin mukava päästä viikonloppuiltaisin istumaan terassilla kynttilän valossa.


Syksyn tullen myös blogi hiljenee (entisestään). Kaikenlaista mukavaa haastetta ja matkoja niin töiden kuin vapaa-ajan puitteissa on luvassa syksylle, joten elämä jatkuu sopivan "ruuhkaisasti".

Blogin sähköpostia luen säännöllisen epäsäännöllisesti, joten sieltä tavoittaa, jos tulee kysyttävää. Kivasti ihmiset ovatkin uskaltaneet lähestyä sähköpostin välityksellä, ja yleensä on kysytty Kannustalon muuttovalmistalosta: voin vain lämpimästi suositella, olemme olleet todella tyytyväisiä kotiimme näiden pian kahden vuoden aikana.

Loppuun vielä hyvä sitaatti, jota olen sinnikkäästi yrittänyt noudattaa :D

www.pinterest.com

Iloista syksyä!

2 kommenttia:

 1. Kevät on enemmän mun juttu kuin tämä syksy... Kiitos vinkeistä kuvien välityksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kevätkin mukavaa aikaa, kun alkaa uusi kasvukausi ja aurinko alkaa lämmittää talven jälkeen. Helteistä ja kovista pakkasista en sitten taas piittaa :D

   Miä olen lokakuun alussa syntynyt ja meijän tytöt on kans molemmat syksyn lapsia, niin ehkä sekin lisää mieltymistä syksynaikaan.

   Olen käynyt blogissasi ihastelemessa teidän viimeisintä projektia. Olette kyllä olleet ahkerana ja uudet polut näyttävät tosi kivoille. Ihailen ahkeruuttasi, kun jaksat töiden lomassa noin isoa muutosta tehdä.

   Poista