sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Terassilla

Jokin aika sitten kirjoittelin terassin sisustushaaveista ja -ideoista, ja suurin osa niistä on saatu nyt toteutettua, joten on aika laittaa kuvia, miltä meidän takaterassilla näyttää. Eräs asia sieltä vielä kuitenkin puuttuu, nimittäin valkoinen Hay Hee Lounge-tuoli, jonka tilasin juhannuksen tienoilla Finnish Design Shopista, mutta toimitusaika tuntuu olevan todella pitkä. Mutta tässä kuitenkin tämänhetkinen tilanne :)


Terassi on etelään, joten se kylpee auringossa koko päivän. Terassilla on myös ollut lapsilla riipputuoli käytössä ja yrtit olen myös laittanut kesäisin tuohon takaterassille kasvamaan. Tomaatit, paprika ja chilit puolestaan ovat ruukuissa terassin alapuolella, missä taitaa olla pihan kuumimpia paikkoja. Ekat tomaatit alkavatkin olla jo lähes kypsiä.

Lopuksi vielä etuterassin tämän kesän kukka-asetelmat. Etuterassi puolestaan on pohjoiseen, joten kesäkukkien valinnassa saa olla tarkkana. Tänä vuonna laitoin valkoisen mustasilmäsusannan, kerrottua valkoista lumihiutaletta, vaaleanpunaista lumihiutaletta, muratteja ja valkoista ahkeraliisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti