sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sisustusideoita terassille

Pian alkavan patio- ja pergolaprojektin myötä ollaan myös mietitty hieman takaterassin sisustusta ja funktiota. Tällä hetkellä terassilla on yrttiruukkujen lisäksi pieni istuinryhmä ja riippukeinu sekä puinen säilytyslaatikko. Pation valmistuttua tuo istuinryhmä siirtyisi vielä hetkeksi jatkamaan elämäänsä sinne, ja tilalle takaterassille olisi mukava saada löhöilynurkkaus. Nyt tytöt ovat olleet terassin ahkerimpia käyttäjiä riippukeinun ansiosta. Tässä muutamia inspiraatiokuvia takaterassin sisustukseen. Se saa jatkaa samaa tyyliä kuin sisälläkin; simppeliä ja nättiä.
 
Kuvat Pinterest
Ylläolevissa kuvissa on jokaisessa jotain sellaista, mikä viehättää. Lisäksi on yhdistelty kivasti uusia ja vanhoja elementtejä. Löhötuoli ja talja sen päällä olisi ihana, ja haaveissa olisikin valkoinen Hay Hee Lounge. Pieni ja siro sohvaryhmäkin olisi mukava, ja tämä Iskun Verona on ollut ajatuksissa, pitäisi vain käydä koeistumassa.
www.isku.fi
H&M Homen sivuja selailin myös eräänä päivänä ja sieltä bongasin ihania (ja edullisia) somisteita terassille. Tähän tyyliin:
www.hm.com

Lisäksi vielä muutama kuva pihamaalta, kun töiden lisäksi tulee lähinnä vain siellä oleiltua :D
Ruusuorapihlaja

2 kommenttia:

  1. Hienollepa näyttää! Kiitos vierailusta puutarhassamme!

    VastaaPoista
  2. Oli kiva päästä näkemään teidän puutarhaa lähemmin! Todella kaunis ja vehreä pihapiiri.

    VastaaPoista