tiistai 3. syyskuuta 2013

Pihakuvia

Viimeiset viitisen viikkoa ollaan pakerrettu pihan parissa, ja nyt alkaa näyttämään jo ihan kivalle, vaikka piha ei koskaan olekaan valmis ja meilläkin puuhaa riittää vielä pitkäksi aikaa.

Tässä vähän kuvasatoa niin pihamaalta kuin leikkimökistä.
 Syysistutuksia on tullut myös tehtyä:

4 kommenttia:

 1. Siis vau! Meidän piha on aika alkutekijöissään, nurmella pääosin ja muutama hassu istutus, mitään selkeitä alueita ei oo :D Pitäis varmaan paneutua asiaan, no, ens keväänä :D Kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurmikkohan on jo paljon; meillä kaikista surkeimmassa jamassa pihassa on just se nurmi :D Se on haastavin tehdä kunnolla ja vaatii eniten hoitoa. Nuo istutukset on suht helppohoitoisia, varsinkin kun perennat alkavat kasvaa ja täyttää välikköjä niin, ettei rikkaruohot enää viihdy siellä.

   Suosittelen muuten lämpimästi selailemaan puutarhalehtiä ja lainaamaan kirjastosta muutaman piharakentamiseen ja puutarhansuunnitteluun liittyvän kirjan; niistä saa paljon ideoita ja inspiraatiota omaan pihaan :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. :) Teillä on sentään vihreää jo pihalla, meillä multaa, kiveä ja pian asfalttiakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Riina :) Ja teillähän on kans hyvällä mallilla, kun kiveykset ja asfaltoinnitkin kohta valmiina. Ois kyllä kiva nähdä kuvia teidän pihasta sitten valmiina, kun suunnitelma oli tosi upea.

   Poista