perjantai 21. kesäkuuta 2013

Muuttovalmis leikkimökki

Meille saapui eilen kovin odotettu toimitus, nimittäin leikkimökki. Tilattiin leikkimökki Ekta ry:n kautta. Mökki tuli sovitusti juhannukseksi pihaan, ja sekä tytöt että äiti olivat aivan myytyjä tämän pienen söpöläisen edessä.


Mökki on tehty Matildan leikkimökin pohjalta talon tyyliin sopivaksi (ja maalattu samoilla sävyillä kuin talo). Koko pömpelin mitat ovat 2.8m*3m, josta itse mökki on 1.8m*3m, ja korkeutta mökillä on 2.3m, joten aikuinenkin mahtuu sisällä olemaan kyyristelemättä.

Ensitöiksemme maalattiin mökki myös sisältä. Pääväritykseltään mökkerö on sisältä valkoinen (Tikkurila 619X, maalina Ultra Classic), mutta pari "tehosteraitaa" tehtiin myös Tikkurilan vaaleanpunaisella Vaahtokarkilla (F336) ja turkoosilla (H366). Nyt työn alla on vanhan piirongin maalaus Barbie-pinkiksi (J338), ja huomenna päästään varmaan kantamaan jo kalusteita sisään.

Mukavaa juhannusta kaikille! Meillä se on työntäyteinen, sillä nostimen avulla on maalattu taloa ja pian alkaa olemaan valmista.

6 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näkönen mökki! Laitahan kuvia sisältäkin, kun saatte sen kuvaus kuntoon :) samoin olisi kiva nähdä kuvia myös muista tuunailuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaan kyllä ihastuttu tähän meijän pikkumökkiin, tytöt ovat tänäänkin koko päivän leikkineet nukkevauvojen kanssa mökissä.

   Laitan kuvia mökistä ja tuunailuista, kunhan saadaan kaikki tavarat kannettua sisään ja naulakot yms. paikoilleen. Innostuin maalaamaan vielä vanhan hetekan samoissa karkkisävyissä, mitä jäi seinien maalauksesta yli, kunnon DIY-meininki :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oikein mukavaa juhannusta teillekin, ja kiva kun kävit piipahtamassa täällä blogissa :)

   Poista
 3. Oi miten suloinen leikkimökki! :) Siellä kelpaa varmasti leikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neidit ovat jo vallanneet leikkimökin, ja hyvin tuntuu leikit sujuvan :)

   Poista