torstai 4. huhtikuuta 2013

Mazen naulakot

Syksyllä mietin säilytysratkaisuja kotiin, ja kodinhoitohuoneeseen toiveissa oli kaunis ja suhteellisen kapea naulakko lasten ulkovaatteiden arkisäilytykseen. Nettikauppoja selatessa ihastuin Mazen naulakoihin, ja senpä takia meille kotiutui kodariin Branch-naulakko ja vaatehuoneeseen muutama Flower-ripustin. Nämä ovat siis olleet käytössä muutosta lähtien ja olen ollut tyytyväinen.


Kurakelit ovat meidän pihamaallakin alkaneet, vaikka hitaasti tuntuu lumikasat sulavan. Multien kilpailuttamista ollaan aloiteltu, mutta hitaasti tuntuu tarjouksia sähköpostiin tippuvan (ja eka tarjous oli niin yläkanttiin, että samalla summalla kuin mitä meillä menisi siltä toimittajalta multiin ostaisi jo pari-kolme hehtaaria peltoa). Olisi muuten mielenkiintoista kuulla, minkälaisia määriä olette multaa tontille tilailleet? Me saatiin tästä ekasta paikasta arvio, että tarve olisi n. 300-320m3 + puutarhamultaa perennapenkkeihin.


2 kommenttia:

  1. Mazen naulakot on kivoja mutta mistä mahtaa olla nuo ihanat pipot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipot on NopsuPopsun ;) Kauniit lastenvaatteet on yksi miun heikkouksista :D Ja kannatan kotimaista käsityötä, joten meidän tyttöjen luottopipovalmistajia on PimPam, Pikkujekku, Petrella ja NopsuPopsu. Ihania, ja kiva, kun saa teettää pipot ulkovaatteisiin sopivin sävyin.

      Poista