lauantai 9. maaliskuuta 2013

Poppivehkeet

Joka kodista löytyy varmasti jonkinlaisia poppivehkeitä, ja aina ne eivät ole kodin kaunistus. Meiltä näitä maitotölkinkokoisia pömpeleitä löytyy niin keittiöstä, leffahuoneesta kuin miehen tietsikan ympäristöstä.

Nämä kaiuttimet ovat meillä selvästi enemmänkin miehen toteutuneita haaveita, sillä itsehän kuuntelisin musaa vaikka sillipurkeista. Meidän kotiin valikoitui siis Genelecin kaiuttimet koekuuntelujen jälkeen (ei sillä, oli sillä ulkonäölläkin ehkä hieman merkitystä). Kyllähän sen eron äänentoistossa huomaa, jos pääsee kuuntelemaan eri hintaluokan kaiuttimia vierekkäin. Alkuvuodesta Genelec on uudistanut mallistoaan ja julkaissut uuden G-sarjan, mutta meidän kajarit kotiutuivat jo syksyllä, joten ovat vanhempaa mallistoa. 

Keittiössä on pari kappaletta valkoisia 8020B-kauittimia (ja squeezebox):

Aulan työpöydältä löytyy vastaava pari mustana:

Ja leffahuoneesta (eli miehen valtakunnasta) löytyykin sitten vähän enemmän tavaraa; takakaiuttimina 2*8020B, etukaiuttimina 3*8030A ja subbarina 7060B. Kivasti pääsee leffateatterin tunnelmaan pienessäkin tilassa tällä setillä.

Tilasin tällä viikolla tuonne leffahuoneeseen pimentävät verhot Ellokselta, kun kesää kohti mennään ja olisi mukava nauttia leffoista myös valoisina kesäiltoina. Lisäksi Ellokselta lähti tilaukseen myös muita kodintekstiilejä, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti