perjantai 8. helmikuuta 2013

Yläkerran verhot

Yläkerran verhoprojekti hieman venähti, tosin ei läheskään niin pitkäksi kuin edellisessä kämpässä ;D Edellisessä asunnossa oli todella haastavat ja erikoiset ikkunat, joihin jouduimme teettämään tangot ja kiinnityssysteemit mittatilaustyönä (Anja Pesolat), joten oli helpotus, kun nykyisessä talossa kaikki ikkunat ovat "normaaleja" ja tavallisen kokoisia. Vaikka lattiasta kattoon ikkunat ja suuret ikkunapinta-alat ovat kauniita, niin eivät lapsiperheessä kovinkaan käytännöllisiä. Nytkin saa pyyhkiä viikoittain pieniä kädenjälkiä ikkunoista, mutta siistinäpito on silti huomattavasti helpompaa kuin aiemmassa kämpässä.

Noh, itse asiaan. Saatiin siis viikonloppuna laitettua verhotangot myös yläkertaan (Kirschin Scalat koko talossa) ja sitä myöten päästiin laittamaan verhotkin paikoilleen. Mummi oli häärimässä apuna, niin hommat hoituivat sujuvasti. Meidän aikuisten makkariin laitettiin virkatut verhot, jotka olen saanut kummitädiltäni lahjaksi jo taaperona, mutta eivät vielä koskaan ole päässeet käyttöön. Tuon virkatun päiväpeiton olen saanut 4 vuotiaana samaiselta kummitädiltä, ja nyt 25 vuotta myöhemmin se on vihdoin käytössä ;)

Tyttöjen huoneiden verhoista ja viireistä vastasi mummi. Lopputulos on värikäs ja hauska.
Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Kaunista ja pirtsakkaa, oikein sopivat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Sarppu! Miä tykkään vaihdella tekstiilejä kausittain, joten näillä nyt lähdetään liikkeelle :) Ja kevät tulossa, niin kaipaan aina jotain kevyttä ja raikasta ilmettä kotiin.

    VastaaPoista