maanantai 18. helmikuuta 2013

Statistiikkaa

Insinöörinä numerot ja tilastot ovat sydäntä lähellä, joten nyt olisi ehkä aika tarkastella tämän blogin tilastoja, kun klikkailuja blogissa on reilu 50000.

Suosituimpia tekstejä ovat olleet Kalustekuvat, Kodin säilytystilat ja Treffit sisustussuunnittelijan kanssa. Lisäksi kiinnostusta on herättäneet Talo linjastolla ja Sähkökuvat.

Hakusanoista suosituimpia ovat olleet Eripurasten Rauhala, Kannustalo, Eripuraset, Kannustalo blogi, Kodinhoitohuone, Sähkösuunnitelma, Kannustalo leikkimökki, Kannustalo Rauhala, Muuttovalmis ja Sähkökuva. Nyt alkuvuodesta on voinut nähdä myös paljon klikkauksia Tikkurilan X486 sävyllä (joka pääsi Tikkurilan uudistettuihin Kaunis Koti -värilastuun nro 38). Lisäksi on haettu esim. lastenhuoneen tapetteja (Borås Lilleby), Le Case de Cousin Paul -valaisimia ja Artekin A110 valaisinta 

On ollut kiva huomata, että blogi on herättänyt mielenkiintoa, vaikka sisältöä ei ole tuotettu kovin vilkkaaseen tahtiin. Toivottavasti jaksatte vielä hetken seuraillakin, sillä kevään mittaan tulee juttua esim. talon maalausurakasta, pihapohdinnoista ja tietty meijän ikuisuusprojektista eli sisustuksesta; pienin askelin mennään eteenpäin tällä saralla. Paljon olisi kaikenlaista haavelistalla, ja hiljalleen sitten hankitaan ja täydennetään tyhjiä nurkkia ;D

Kesällä virkkailin mattoja vessoihin ja lastenhuoneisiin, ja nyt niihin vessanmattoihin on löytynyt Pentikiltä kivat pyyhkeet kaveriksi.

Lisäksi isomman neidin huoneen taulut pääsivät viikonloppuna seinälle. Osa vanhoja, osa uusia. Värikkäät kehykset ja kello Nordalin mallistosta, Karkkikeiju-printti Joutomaalta:

Lisäksi pakko laittaa kuva tuolta pihamaalta, kun lunta tuntuu tänä talvena riittävän:

Mielenkiinnolla odotan, minkälainen kuraponni tämä meidän piha on keväällä lumien sulaessa.. Kurasyöpölle tulee kodarissa varmasti käyttöä :D

4 kommenttia:

 1. Oon kyllä aika kade kun teillä on kaikki jo "valmist". Itsekin tahtoisin jo kovasti olla sisustusvaiheessa! Kesällä sitten otan teidät kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä muuttovalmiissa se sisustusvaihe tulee onneksi nopeaan :D Teidän kohdalla mennee vajaa kuukausi talon tontille tulosta muuttoon? Jään innolla odottamaan kuvia teidän talosta ja sisustuksesta :)

   Se näissä Kannustalon muuttovalmiissa on hyvä puoli, että jokainen koti on varmasti tekijöidensä näköinen, vaikka pohjat olisivat samat, kun valinnanvaraa löytyy.

   Poista
 2. Salalukija ilmoittautuu ;) . Meillä oli pitkään harkinnassa Kannustalo, mutta päädyimme lopulta toiseen toimittajaan. Teidän talo näyttää oikein kauniilta! Meille on tulossa aika moderni talo, mutta tykkään kovasti tällaisista perinteisistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun uskalsit ilmoittautua ;) Ja toivottavasti seurailet jatkossakin.

   Kävin kurkkimassa teidän raksaprojektin alkua. Itsekin haaveilin alunperin modernimmasta kodista, mutta tämä Rauhala vei pohjaratkaisultaan voiton ja on osoittautunut kyllä juuri oikeaksi valinnaksi tyyliltäänkin. Tsemppiä teille projektin läpivientiin!

   Poista