maanantai 21. tammikuuta 2013

Täytettä seinille

Yksi haastavimmista asioista sisustamisessa on taulujen ja erilaisten seinälle tulevien asioiden ripustaminen. Tai ainakin meille. Vaikka kuinka mittaisit ja sommittelisit paikat, niin ne tuppaavat silti olemaan johonkin suuntaan vinksallaan, ja kun kerran lyöt tai poraat reiän seinään, niin siinä se on ja pysyy (ellet paklaa ja maalaa/tapetoi uudelleen päälle). Senpä takia meillä on yritetty edes vähän käyttää harkintaa, mitä mihinkin laitetaan ja millä tavoin, mutta yleensä tulos silti poikkeaa etukäteen ajatellusta :D

Meiltä ei löydy mitään arvokasta taidetta seiniltä, muuten kuin tunnearvoltaan. Olkkariin haluttiin miehen isoisän maalaamia töitä (näistä tuo talvisotataulu oli jo edellisessä kodissa portaikossa, ja tästä taulusta myös napattiin sävymaailmaa nykyiseen kotiin).

Taiteellisuus tuntuu skipanneen yhden polven, mutta nyt meillä kasvaa kaksi pientä taiteilijaa, joiden taideteokset pääsevät vaihtuvaan näyttelyyn jääkaapin ja pakastimen oviin:

Ja tulipa piipahdetta viime viikolla tyttöjen kanssa Imatran Virkkukoukkusessa, joka on oikea aarreaitta. Annoin tyttöjen valita sieltä magneettien lisäksi kortteja, ja tällaiset sitten kotiutettiin:

Nämä kortit pääsevät tyttöjen huoneisiin, kunhan keksisin, miten niihin taulut kannattaisi sommitella ja ripustaa. Pienemmälle neidille on jemmassa mm. mamman vanha kissataulu, ja isommalle neidille isomamman miulle aikoinaan tekemät ristipistotaulut. Meidän kodissa kiertää siis moni vanha juttu niin kalusteissa kuin seinillä, ja aina sen tavaran ei tarvitse olla kallis ollakseen arvokas ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti