maanantai 7. tammikuuta 2013

Talon lämpökuvaus

Meillä tehtiin ekojen kovien pakkasten tultua taloon lämpökuvaus (joulukuun alussa), kun huomattiin, että alakerran leffahuoneessa on lattianrajassa vain 14C lämmintä.. Oltiin jo aiemmin ihmetelty, miten ko. huone on aina vähän viileämpi, vaikka lämmitys on säädetty samalla tasolle kuin muualla alakerrassa.


Syy selvisi helposti, kun mies sukelsi talon alle. Keskipalkin toisella puolella olleita moduulin nostoliinojen uria ei oltu muistettu tilkitä polyuretaanilla.. Toiselle puolelle ne oli laitettu, joten pieni kämmi oli asentajalla käynyt. Ongelma kuitenkin korjattiin Kannustalon puolesta parin päivän päästä tästä lämpökuvauksesta.


Kun meillä kerran oli tilaisuus "leikkiä" lämpökameralla, niin kuvattiin kaikki huoneet läpi. Mitään suurempia fuskuja ei onneksi löytynyt, mutta tällaisessa moduulitalossa nuo moduulisaumat ovat ne kriittisimmät kohdat.


Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mulla on teille haaste: http://villatykki.blogspot.fi/2013/01/11-kysymysta.html

  (ja sitten ois pari kysymystä lämpökuvauksesta, mutta palataan niihin myöhemmin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti haasteesta. Yhdistin siun ja San-nan kyssärit vastatessa. Ja kysele vaan tuosta lämpökuvauksesta, meillä se on tehty taloon kahdesti, ekalla kerralla Kannustalon puolesta samalla kuin tiiveysmittauskin ja nyt tokalla kerralla mies lainasi töistä kameran ja kuvasi.

   Poista
 2. Sulle on hömppähaaste mun blogissa :) ja vissiin tulikin jo muualta :)

  VastaaPoista