lauantai 1. joulukuuta 2012

Talvi tuli

Otsikko voisi olla myös: talvi yllätti kokemattomat omakotiasujat. Eilen nimittäin iski talvimyrsky myös meidän nurkille, ja sähköt olivat poissa n. 6h. Onneksi oli takka, jolla sai pidettyä lämmöt yllä. Lisäksi meidän väliaikaisautotalli, eli pressuteltta, lähti tuulen mukaan, ja sitä sitten revittiin pois meidän ja naapurin välisestä koivikosta.. Arvata saattaa, että teltta oli niin mutkalla, ettei sen käyttöä tarvitse enää edes harkita.

Tänään iski kuitenkin joulufiilis, ja laitettiin meidän tyttöjen yhdessä mummin kanssa tekemä kranssi oveen:


Joulun odotus on muutenkin hiipinyt kotiin. Nisse-tonttu pääsi paikalleen eteisen portaikkoon, ja sieltä tytöt kaivoivat yllätykset jo heti aamusta. Ulkohommissakin vierähti tänäaamuna tovi, kun pääsi kolaamaan pihaa ja putsaamaan terasseja.


Keittiöstä oli toivottu kuvia, ja tässä nyt pari näpsyä, joista paljastuu karu totuus, joka meidän keittiössä aina vallitsee ;) Ei siis ole siloiteltuja kuvia tarjolla, valitettavasti.


Viinikaappi on edelleen hankintalistalla. Samsungin viinikaappi olisi ensisijainen suosikki:

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia taas :) ja arvaas kuka tulee notkuu teille entistä useemmin, kun hommaatte sen viinikaapin ;D

  VastaaPoista
 2. Ihanan kodikas keittiö! :)

  Millä muuten oot kiinnittäny tuon kranssin oveen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kranssi on laitettu ihan vain lankanaulalla kiinni. Joulun jälkeen siinä voi sitten pitää toisenlaisia kransseja tai ovikoristeita.

   Poista