keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Olohuone

Edellisessä postauksessa pyysin toiveita kohteista, mitä lukijat haluaisivat talosta vielä nähdä, ja toiveena tuli kuvia olohuoneesta. Tässä siis kurkkaus meidän olkkariin päivänvalossa (tosin valitettavan harmaana päivänä).


Olkkarin seinissä on Tikkurilan Symphony-kartan sävy X486, joka on meidän kodissa "pääsävy", sitä on myös keittiössä ja erkkerissä sekä eteisessä ja yläkerran aulassa, kuten myös tyttöjen huoneissa. Todella helppo sävy yhdistää erilaisia tekstiilejä. Lisäksi olkkarista löytyy yhdeltä seinäpätkältä Borås Etage 39117-tapetti, sen edessä on vanha valkoinen piironki. Hassua Kannustalon sisustusvalinnoissa oli se, että nuo Boråsin tapetit kuuluivat perushintaan, ja maalatuista seinistä maksettiin sitten vähän extraa (alla maalaustapetti, joten kaksinkertainen työ; tapetointi ja maalaus). Haluttiin kuitenkin enemmän maalattua kuin tapetoitua pintaa alakertaankin, tapetit toimivat lähinnä vain tehosteena.


Taulut odottavat ripustajaansa olkkarissa. Pitää vielä hetki mietiskellä, kuinka ne asettelisi tuonne takaterassia vasten olevalle seinälle. 

Ja toiveita saa esittää edelleenkin ;) Lastenhuoneet olisi tarkoitus vielä kuvata jossain vaiheessa, kunhan ne joskus saataisiin säädylliseen kuntoon :D Meillä ei nimittäin aina ole nättiä ja kiiltävää, varsinkin lastenhuoneissa käy puhuri vähän väliä ja sen takia lelut ovat levällään pitkin lattioita.

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä teillä! :)
  Mä tykkäisin nähdä millainen teidän keittiöstä tuli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lisäsin nyt pari kuvaa keittiöstä, jossa vallitsee aina pieni kaaos :D

   Poista