tiistai 27. marraskuuta 2012

Kollaasiseinä ja vähän muuta

Viikonloppuna saatiin yläkerran kollaasiseinäkin valmiiksi. Siitä tuli ihan kiva, vaikka vähän kotikutoinen onkin ;) Vapaalla kädellä ripustettu, ja käytettiin Commandin Damage Free -tarroja, jotka muuten eivät ole sanansa mukaisia.. Ainakin meidän tapettiseinä on entinen, jos/kun nuo joskus tuosta irrotetaan. Eli helpommalla ja halvemmalla olisi päässyt pienten lankanaulojen kanssa, mutta eihän tätä taas tiennyt ennen kuin oltiin testattu. Yritys ja erehdys kävi siis näiden tarrojen kanssa. Mutta meillä nuo saavat nyt ajaa asiansa, kun ne kerran on tuohon seinälle pistetty.


Kehykset ovat keräilyerää ja osa sai uutta pintaa mattamustalla ja hopealla spraymaalilla. Kokonaisuus miellyttää kuitenkin omaa silmää, joten se lienee pääasia :D Tämä aulan kollaasiseinä tulee laajenemaan tulevaisuudessa vielä hieman.

Lisäksi nappasin vielä pari sekalaista kuvaa. Yksi kuva on meijän kodarista, joka kerrankin oli tyhjä kaikista kurakamppeista (näillä keleillä sitä kuraa ja hiekkaa tulee tuolta pihalta lasten mukana kilokaupalla).


Ja vielä vähän pilkahduksia meidän makkarista.Jos teillä lukijoilla on toiveita, mitä kohtia talosta tahtoisitte nähdä, niin saa kertoa ;)

Ps. Talossa tehtiin loppukatselmus viime perjantaina, ja läpihän se meni; talon osalta alkaisi siis olemaan valmista (paitsi rossipohjan tuuletusritilät vielä asentamatta..).

2 kommenttia:

  1. Toivoisin kuvia olohuoneesta päivänvalolla. Minua kiinnostaa tuo seinän värisävy. Onko se enemmän harmahtava kuin beige.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saamasi pitää ;) Sävy on tosiaan Tikkurilan X486, ja omasta mielestä se on luonnonvalossa enemmän harmaa kuin rusehtava.

      Poista