sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Joululahjahaaveita ja inspiraation metsästystä

Joulu alkaa hiljalleen lähestymään, joten ajatukset ovat alkaneet pyörimään myös joululahjoissa. Tässä nyt muutamia haavelistalla olevia juttuja, joista osa saattaa päätyä pukinkonttiin, osa odottaa myöhempää ajankohtaa.

Aloitetaan kuitenkin jouluvaloista. Meillä jätettiin eteiseen liukuovikaapiston päälle tila jouluvaloille, ja pistorasiakin sinne muistettiin lisätä ;) Eilen lähti tilaukseen Stockalta nämä Le Case de cousin Paul Uyuni-valot, jotka sopivat sävyiltään täydellisesti meidän kotiin. 


Joululahjalistalla tyttöjen huoneisiin olisi ihanat String Pocket-hyllyt, vaaleanpunaisena ja punaisena.


Ja haavelistalle taitaa jäädä tytöille se isoin juttu, eli leikkimökki. Kannustalon leikkimökille kova kilpailija olisi tämä Matildan leikkimökki:

Meitä aikuisia pukki tuskin edes muistaa :D Mutta hienointa on saada viettää ensimmäinen joulu omassa kodissa, on tästä jo vuosikaudet haaveiltukin.

Pieniä DIY-projekteja olisi odottamassa inspiraatiota, ja ensimmäisenä listalla on valokuvakollaasiseinä. Tässä pari kaunista inspiraatiokuvaa:Meillähän tuo valokuvakollaasi tulisi yläkerran aulaan ja sen taustalla on tämä tapetti. Saa siis vinkata, mistä tuollaisia soikeita kehyksiä voisi metsästää, sillä niistä saisi kivasti vaihtelua kollaasiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti