keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Pala palalta

Nyt on pari päivää asumista uudessa kodissa takana, ja ihanallehan se tuntuu. Pientä keskeneräisyyttä täällä vielä on, mutta ensi viikon jälkeen pitäisi helpottaa. Tavarat etsivät paikkojaan varmaan vielä pitkään :D Väliaikaismuuton aikana ehdittiin jo tavaramäärä unohtaa, mutta kimpsuja ja kampsuja kantaessa se taas muistui.. Pitäisi varmaan kirpparipöytää harkita, kun varsinkin lastenvaatteita ja leluja tursuaa joka nurkasta (tai sitten syy on siinä, että varasto, vaatehuone ja toinen lastenhuoneista on vielä poissa käytöstä).

Kippis kuitenkin uudelle kodille!


Blogi varmaan hiljenee melko pian. Yläkerrasta laitan vielä joitakin kuvia, kunhan saadaan se kokonaan valmiiksi ja tavarat paikoilleen. Tässä vähän pilkahdusta kotimme tyylistä:

Olkkari: valaisimet Louis Poulsenin Collage ja Artekin A110
Pala palalta alkaa koti valmistumaan. Ja sisustus ehtii varmasti vuosien varrella muuttumaan monesti. Ja loppuun vielä kuva talosta iltavalaistuksessa:Mukavia syyspäiviä kaikille lukijoille!

10 kommenttia:

 1. Onnea Uuteen kotiin! On ollut mielenkiintoista seurailla muuttovalmiin talonne rakentamista. Ja vaikka teillä on ollutkin pari mutkaa matkassa niin näin hartiapankki rakentajan näkövinkkelistä talonne valmistui todella nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että olet jaksanut seurailla projektia :) Ajallisestihan tämä menikin nopeaan, mutta muuttovalmiiksi taloksi olisi voinut valmistua helpommallakin ;) Ehkäpä jatkossa nämä Kannustalon muuttovalmiit ovat kivuttomampia projekteja - harmi vain, itse ei päästä siitä nauttimaan.

   Poista
 2. Voisiko kysäistä minkä hintainen tuli teidän Rauhalanne maksamaan? Upea talo!! Kiinnostusta todella löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näissä muuttovalmiissa taloissa "perushyvän" taitaa saada n. 2000-2200e/m2 hinnalla :) Kannattaa kysyä paikalliselta myyjältä tarjousta.

   Poista
 3. Paljon onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää!

  Nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti nautitaan ;) On kuitenkin ihana palkinto päästä uurastuksen jälkeen asumaan omaan kotiin. Ja lisää kuvia luvassa, kunhan saadaan yläkerta kuosiin.

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! Tosi kivan näköistä!!
  Ja olisin heti kysynytkin että millä sävyllä olette maalanneet olohuoneessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olkkarin sävy on Tikkurilan X486 (pääsävy meidän talossa, sitä on monessa paikkaa). Todella kaunis sävy, luonnonvalossa enemmän harmaa kuin ruskea. Tuohon sävyyn sopii sekä kylmät että lämpimät sävyt tekstiileissä.

   Poista
 5. Onnea uuteen ja ihanaan kotiin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja teidänkin uutta ihanaa kotia on tullut kurkittua monesti <3

   Poista