lauantai 20. lokakuuta 2012

Muuttolupa!

Eilen oli muuttokatselmus talossa ja saatiin muuttolupa. Nyt viikonloppuna olisi siis tarkoitus kantaa tavarat sisään ja nukkua ensiyönä eka yö uudessa kodissa. On tätä jo odotettukin :D

Yläkerrassa on vielä listoja asentamatta, meidän vaatehuoneen kiintokalusteet kasaamatta ja kylppärin suihkunurkka sekä peili laittamatta paikalleen, joten timpurit tulevat vielä alkuviikosta töihin. Alakerrassa on vielä vähän reklamaatiokorjauksia tekemättä, mutta Kannustalon fiksari tekee ne varmaan ensi viikolla.

Melko nopea tämä raksaprojekti oli, kun reilussa puolessa vuodessa talokaupoista ollaan jo tässä pisteessä, mutta välillä tie oli vähän kuoppainen. Voisi sanoa, että meillä on kahden eri firman talo samoissa kuorissa (Oravaisten moduulit ja Kannuksen suurelementit), ja yläkerta näistä valmistui helpommalla, kun timpurit, sähkäri ja putkari toimivat hienosti tiiminä keskenään.

Tiiveysmittauskin taloon tehtiin, ja ilmavuotoluku oli 3.3. Kodarin huoltoluukku/jakotukkikaappi fuskasi pahiten ja se on jo tällä viikolla tiivistetty, joten nyt ilmavuotoluku on ehkä n. 2.5 (mittaaja arvioi huoltoluukun vaikutuksen olevan meillä n. 0.7-0.8). Ihan kohtuuhyvä tuon lukeman pitäisi olla moduulitaloksi.

Budjetistakin voisi sanoa sanasen; siinä ei ihan pysytty. Neliöhinta näissä muuttovalmiissa on luultavasti hieman korkeampi kuin räätälöidyissä teettämällä avaimet käteen. Toisaalta nopeuden takia säästettiin mahdollisissa vuokrakuluissa.

Mutta nyt pakkauspuuhiin, sillä pitkä päivä edessä.

4 kommenttia: