tiistai 25. syyskuuta 2012

Pikainen päivitys

Heti alkuun pahoittelut, että blogi (ja sähköposti) on jäänyt kiireiden keskellä vähän hunningolle. Raksalla on saatu jo väliseinät yläkertaan tehtyä, ja tällä hetkellä seiniä pakkeloidaan ja yläkerran kylppäriä laatoitetaan. Hiljalleen talo siis valmistuu.


Pieniä vastoinkäymisiä ja huonoa tuuria on taas matkan varrella riittänyt, ja välillä on tuntunut vähän siltä, että miten tämä muuttovalmisprojekti voikaan olla näin hankala? Yhtenä viimeisimmistä vastoinkäymisistä voisi mainita Soneran, joka yllätti sillä, että tarkoista osoitetiedoista huolimatta olivat sijoittaneet meidän tontin naapurikaupunkiin, jolloin juuri ennen kaapelin asennuspäivää selvisi, ettei meidän taloon saakaan kaapeli-tv:tä ja nettiä. Noh, onneksi sähkäri sai vielä vedettyä antennipiuhat tekniseen tilaan, ja viime viikolla kävi jo asentaja laittamassa tv-antennin kiinni. Nyt siis toimii sekä tv että netti, eli ne oleellisimmat ;)

Lisäksi takkaa asennettaessa tuli ylläri vastaan, että keskellä laattapakettia oli yksi laatta rikki, jolloin takkaa ei saatu laatoitettua loppuun asti. Nyt se on ollut jo pitkälti toistaviikkoa "puolivalmis" eli odottaa, milloin kaksi uutta laattaa saapuisi ja muurarit saisivat tehtyä työnsä loppuun.


Perjantaina haettiin myös maalit ja tapetit yläkertaa varten. Tyttöjen huoneisiin tulee Boråsin Lilleby'tä; isommalle neidille 2652 ja pienemmälle 2653:


Maaleina isomman huoneessa on Tikkurilan pinkki K337 ja muualtakin talosta tuttu X486, pienemmällä vihreä J448 ja sama X486.

Aulaan valikoitui valokuvaseinän taustalle Boråsin Karslund 2928 (ja maalina X486):


Aikuisten makkariin tulee Cole&Sonin Magnolia, jonka kaverina on maalisävyt G486 ja J486.


Viikonloppuna saatiin siistittyä myös hieman pihaa ja jatkettua taas polttopuu-urakkaa. Ainakin takkapuita piisaa..


Eilen tontille tuli myös Kannustalon timpuriporukka (Heikkisen sakki), joka viimeistelee talon nyt sekä ulkoa että sisältä ekan kerroksen osalta. Kenties reilun kolmen viikon päästä ollaan jo lähellä valmista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti