perjantai 17. elokuuta 2012

Talotehtaalla käynti

Keskiviikkona suunnattiin autonnokka kohti länsirannikkoa, sillä torstaille oli sovittu käynti Oravaisten tehtaalla. Oravaisten talotehdas on toiminut vuodesta 2001 lähtien, ja viime vuodesta lähtien Kannustalon nimen alla. Jokaisella muuttovalmistalon ostajalla on mahdollisuus käydä tutustumassa taloonsa tehtaalla, ja kuulemma suurin osa tämän tilaisuuden käyttääkin.Oli jännää katsoa, minkälaisen matkan nuo moduulit ovat tehtaalla kulkeneet. Kuudessa viikossa on päästy siihen pisteeseen, että talo on valmis kuljetettavaksi tontille.

Tässä muutama näpsy eiliseltä reissulta. Talo oli jo aika hyvin paketoitu kuljetusta varten, esim. erkkeri oli jo kokonaan pressun alla.

Julkisivu
Sama moduuli toiselta puolelta
Yllä on siis meidän keittiö-eteinen ja leffahuone -moduuli. Ja kuten näkyy, niin näissä kuvissa muovittamista vaille valmis matkaan. Kodinkoneetkin oli jo asennettu, ja oli positiivista huomata, että kodinkoneet olivat uudempaa mallia kuin kevään materiaalikuvastossa. Materiaalikuvasto oli muutenkin kokenut pienen uudistuksen, lähinnä parketti- ja laattavalikoiman kohdalla. Tässä nyt kuitenkin muutamia yksityiskohtia meidän talosta.

Keittiön hana ja allas
Kylppäri
Tekninen tila
Olkkari-wc-khh-kylppäri ja sauna -moduuli paketoituna
Tänäaamuna saimmekin jo kuvia talosta, kun se oli lastattu rekkojen kyytiin.
Sunnuntaina karavaani lähtee liikkeelle ja maanantaiaamuna päästään seuramaan, kun pystytys tontilla alkaa klo 7. Viikonloppuna juhlitaan esikoisen 4v synttäreitä, sillä virallinen synttäripäivä kuluu tätä suurta pakettia ihmetellessä ;)

4 kommenttia:

 1. Tuntuu kyllä epätodelliselta seurata näin nopeaa rakentamista, kun se nykyisin on Kannustaloissakin mahdollista. Varmasti viisas valinta pienten lasten kanssa. Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeaa toimintaa tosiaan, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan :D Meillä talon nouseminen tontilla kesti nyt 9 päivää, mutta hiljaa hyvä tulee? :D

   Poista
 2. Onpas tutun näköistä hommaa. :) Näitä on kyllä varmasti ilo katsoa monenkin vuoden päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan jännä nähdä talo jo tehtaan päässä, ja varmasti on kiva katsella raksakuvia ja muistella menneitä. Aika kultaa muistot, rakentamisessakin ;)

   Poista