tiistai 14. elokuuta 2012

Kuvapläjäys Oravaisista

Kiirettä on pidellyt, eikä ole enää viikkoakaan talon saapumiseen. Viime viikon lopulla saimme taas Oravaisten tehtaalta kuvia kodistamme, joka alkaa todella näyttää jo valmiilta alakerran suhteen.

Tässä nyt vähän esimakua tulevasta.

Leffahuone
Eteinen ja ihana Onnela-ovi
Khh
Ja lisää kodinhoitohuonetta
Sauna
Kylppäri (suihkuja kaksi rinnakkain)
wc
Keittiö
Ja lisää keittiötä (kodinkoneet vielä asentamatta)
Keittiön kohdalla oli tapahtunut pieni moka, ja nyt nuo alakaapistojen vetimet ovat samanlaiset profiilivetimet kuin yläkaapeissa. Mennään ylihuomenna katsomaan taloa Oravaisten tehtaalle, jolloin päästään näkemään kaikki livenä, ja sitten voidaan tehdä päätöksiä noiden vetimien suhteen, eli pidetäänkö jo asennetut vai vaihdetaanko suunniteltuihin. On kiva päästä katsomaan paikan päälle, minkälaisessa tehtaassa meidän talo on tehty, ja tietty nähdä jo vähän, mitä on maanantaina tontille odotettavissa.

Sisustusjutuistakin pitäisi ehtiä jossain välissä kirjoittamaan, kunhan saisi vähän lisätunteja vuorokauteen. Huomenna tavataan taas Raisan kanssa ja katsotaan tyttöjen huoneiden maalisävyt, muut pintamateriaalit onkin jo katsottu.

2 kommenttia:

  1. Todella nätiltä näyttää. Nuo saunan lauteet kiinnostaa... ovatko lumilauteelta, niikuin yleensä kannustalojen mukana tulevat? Eivät vissiin ainakaan ole ne helmi-lauteet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lauteet ovat SunSaunan mallistosta, tervaleppää. Kauniit ja simppelit lauteet, eikä me tehty saunaan muita muutoksia kuin lisättiin kuituvalot, muuten on peruspaketin mukainen.

      Poista