torstai 5. heinäkuuta 2012

Yläkerran kylppärin laatat

Tällä viikolla saatiin vihdoin ja viimein odotettu lähetys Pukkilan näytelaattapajalta. Näiden laattojen kanssa oli pientä sekaannusta Starkin ja Pukkilan välillä (ensimmäinen tilaus hukkunut jossain väliportaassa), joten tähänkin meni liki 1.5kk. Onneksi oltiin ajoissa liikenteessä ;)

Alakerran kylppärin laattavalinnat ovatkin jo selvät, sillä ne tulevat Kannustalon kautta, mutta yläkertaan meidän pitää itse hankkia kaikki pintamateriaalit. Ajateltiin kuitenkin jatkaa samalla linjalla kuin alakerrassa, joten Pukkilan valikoimista otetaan laatat yläkertaankin.

Yläkerran kylppärin lattiamateriaaliksi tulee sama kuin alakerran vessassa, eli vaaleanharmaa Metro-laatta:

Kuva: Pukkila
Ja suurin osa seinistä on samaa kiiltävävalkoista 20*40 laattaa kuin alakerrassakin:


Suihkunurkkauksen ja wc-pytyn taakse toiveissa oli kuitenkin jotain vähän erilaista; vaaleaa turkoosia tai vedensinistä. Pukkilalta saapuneet näytelaatat olivatkin juuri näitä sävyjä Arkitekt Color ja Harmony-sarjasta.

Harmony 20503K, kuva: Pukkila
Arkitekt Color Pool Blue, kuva: Pukkila

Tässä koko näytesatsi (mukana myös pari muuta vaihtoehtoa, mutta toinen liian vaalea ja toinen liian vihreä):
Yllä Harmony 20503K ja Arkitekt Color Pool Blue, alla Harmony 20403K ja Arkitekt Color Calipso
Näistä pitäisi nyt päättää jompikumpi ylläolevista tehosteseinän laataksi. Harmony on kooltaan 15*15 ja Arkitekt Color 10*10. Ennen päätöksen tekoa pitää vielä käydä Starkilla katsomassa, miltä kaikki kolme laattaa näyttävät rinnakkain, jos se vaikka auttaisi lopputuloksen hahmottamisessa.

Laattapohdintojen lisäksi tällä viikolla on yritetty tulkita perustussuunnitelmaa ja organisoida ensi viikolla alkavia maatöitä. Hommaa tuntuu riittävän, ja kesäloma-aika ei auta yhtään.. Kaikkialla tuntuu olevan ruuhkaa töissä. Mutta ehkä tämä tästä.

Huomenna tehdään päiväretki Ainolan Pihamaalle katsomaan ja kuulemaan ideoita pihasuunnitteluun. Pihasuunnittelijamme Virpi lupasi tulla ensi viikolla maatöiden alettua katsomaan tonttia ja ohjeistamaan sen muotoilussa. Jospa vähän säästettäisiin työmäärässä, kun jo nyt otetaan suunnittelija mukaan tähän hommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti