tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lämpökaivon poraus

Vihdoin alkoi tontilla tapahtumaan. Eilenillalla Geodrillin porukka saapui paikkakunnalle ja vei porauslaitteiston tontin laitaan odottamaan, tänäaamuna klo 7 alkoi sitten työt.


Käytiin tyttöjen kanssa kahdeksan jälkeen katsomassa tilannetta: olivat juuri aloittamassa kallion poraamista. Ns. löysää pintamaata oli vajaa 5m kaivon kohdalla. Kaivon syvyydeksi päätettiin 170m, ja Kannustalon kautta tulee sitten Niben 8kW lämpöpumppu kaveriksi.Tänäiltana olisi myös tarkoitus treffata pihasuunnittelija (Virena) tontilla. Käydään läpi toiveet ja tarpeet pihan suhteen sekä mietitään takapihan pengerrystä ja kuinka maatyövaiheessa kannattaisi pihaa jo muotoilla. Meillähän tontti on laskeva ja talon lattiataso tulee n. 80cm tontin ylälaidan tasosta, jolloin talon kohdalle pitää tehdä vähän täyttöjä ja takapihaa pengertää.

Toiveena olisi sijoittaa pihalle leikkimökki ja lasten leikkialue, palju ja oleskelualue sekä hyötytarhaa ja erilaisia perennapenkkejä. Tontti on onneksi reiluhko, joten pihaa voi sitten hiljalleen työstää haluamakseen.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin olisi hakusessa pihasuunnittelijan avun tarvitseminen, mutta ei olla vielä löydetty/etsitty sopivaa. Kuulisin mieluusti kokemuksia tästä Virenasta sitten, voit vaikka laittaa s-postilla minulle kun ehdit, jos et enempää blogiisi siitä kirjoita. :) Meillä vähän samanlaisia juttuja, lapsille leikkitilaa, oleskelutilaa yms. pitäisi miettiä tontille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riina: Meillä on jo aiempaa kokemusta Virenasta; suunnitteli nykyisen asunnon pihan 5v sitten. Lisäksi moni tuttava on käyttänyt hänen palveluitaan ja on ollut tyytyväinen ;) Laitan toki tänne blogiin suunnitelmia ylös, kunhan ensin vähän yhdessä pähkitään ja saadaan alustavaa piirrosta. Meillä piha jää suoraan ensi vuoteen, ja sittenkin tehdään luultavasti hiljalleen valmiiksi.

      Poista