torstai 7. kesäkuuta 2012

Valmis sähkösuunnitelma

Tämä viikko on mennyt hieroessa talon sähkösuunnitelmaa sekä Kannustalon sähkösuunnittelijan että oman sähkärimme kanssa. On ollut ihan hyödyllistä käydä läpi tätä yhdessä, sillä itse ei oltaisi kaikkea osattu huomioida. Kiitos siis yhteistyöstä sekä Kannustalon että E-Techin suuntaan.

Alakerta
Muutoksia tehtiin jonkin verran, mutta kuulemma ihan perussettiä. Liiketunnistimet otettiin ulkoseinävaloihin  (toimivat myös kytkimillä). Portaikkoon mietittiin myös liiketunnistimia, mutta kahden sisäkissan takia ei niitä viitsitty ottaa. Valot voisivat räpsyä öisin aika paljon turhaan. Voihan se olla, että nuo ulkovalot elävät myös omaa elämäänsä öisin, kun melkein maalla asutaan ja elukoita saattaa pihalla hiippailla..

Yläkertaan tehtiin myös vähän lisäyksiä ja muutoksia, mutta sähkärin kanssa sitten syksyllä katsotaan lopulliset paikat pistorasioille ja valoille.

Yläkerta
Lisäksi tänään selvisi meidän yläkerran kylppärin kalusteasia. Kyllä ne kalusteet siellä nyt on, kuten olimme kuvitelleetkin ostohetkellä. Pientä sekaannusta oli tapahtunut, mutta asia ratkesi lopulta meidän kannaltamme hyvin. Iso kivi vierähti taas harteilta. Jospa nyt tahmean alun jälkeen alkaisi hommat luistamaan kuten pitäisi.

Alkuviikosta saatiin jo rakennustarkastajalta suullinen siunaus raksaprojektillemme. Kirjallisena lupa tulee heti, kunhan ehtii paperit kirjoittamaan. Joka tapauksessa Kannustaloa on nyt infottu, että lupa on tulossa, joten voidaan aikataulut lyödä lukkoon. Huojentavaa kaikinpuolin, että projekti on (toistaiseksi) näin hyvällä mallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti