perjantai 8. kesäkuuta 2012

Rakennuslupa!

Tänään se sitten saapui, nimittäin rakennuslupa postiennakolla. Nopeaa toimintaa, sillä viikko sitten vietiin paperit kuntaan, tiistaina saatiin jo suullinen lupaus hankkeelle ja tänään kirjallinen. Ja koska lupa tuli näin nopeaan, pysytään aikataulussa projektin suhteen. Helpotuksen huokaus.

Tällä viikolla on myös toimitettu tarvittava materiaali perustussuunnitelmaa varten Perustavalle. Seuraavana ohjelmassa onkin aloituskokous, jonka ajankohdan vastaava mestari sopii rakennustarkastajan kanssa.

Kannustalon kanssa on myös hiottu viimeisiä sisustusvalintoja. Oli kiva kuulla meidän Kannustalon yhdyshenkilöltä, että kaunis koti teille tulee. Toivottavasti näin, sillä ponnisteluja tämä projekti on vaatinut.

Tänään myös selvisi, minkälaiset ulkovalot meille tulee. Ne ovat Airamin Alppila-mallistoa, mukavan simppelit valaisimet:

Kuva Airamin sivuilta
Nyt vain viikonlopputunnelmiin ja ajatukset hetkeksi pois raksailusta (as if).

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Perästä tullaan, tehän saitte jo muuttoluvan uuteen kotiin, ihanaa.

   Poista
 2. Onnea rakennusluvan johdosta! Meillä on oma projekti aika lailla samassa mallissa kuin teillä, huomenna maanantaina on aloituskokus ja sitten alkaakin kaivurimies hommiin! Kiva seurata muiden samassa aikataulussa olevien projektia! Onnea matkaan teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teidänkin projektia käyty kurkkimassa. Ja tsemppiä teillekin, toivottavasti nämä hommat sujuvat suht vaivattomasti.

   Poista
 3. Meidänkin Aurorassa on samanlaiset valot, kivalta ne näyttävät. Viikolla sähkömies kävi ne paikoilleen laittamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Eilen blogikierrosta tehdessä törmäsin tosiaan teidän taloon, ja hauska oli huomata, että samoille nurkille nämä talot nousevat. Te ehditte jo tovin asumaan kodissanne ennen kuin meidän talopaketti kurvaa tontille.

   Poista