lauantai 26. toukokuuta 2012

Sisustusvalintoja

Torstaina oli tapaaminen Kannustalon sisustusvastaavan kanssa. Lyötiin lukkoon talon sisustusvalinnat alakerran osalta. Tässä nyt hieman yhteenvetoa, minkälaisia pintamateriaaleja sinne olemme sisustussuunnittelijamme Raisan kanssa ajatelleet.

Pääväri seinissä on Tikkurilan X486:
Tätä on siis eteisessä, keittiössä (hieman), erkkerissä ja olohuoneessa. Yläkerrassa sitä tulee portaikkoon ja aulaan. Tähän sävyyn pitäisi sopia sekä kylmät että lämpimät sävyt tekstiileissä. Ja lattiahan on eteisessä ja keittiössä vaaleanharmaata Pukkilan Pulsar-laattaa, valkoiset paneelikatot. Alakerran olkkarin ja leffahuoneen sekä yläkerran lattiat ovat Tarkettin Saarni Ash Smoked-parkettia.

Portaat ovat vaaleatammisävyiset (eli valkolakatut askelmat ja käsijohteet, valkoiset rimoitukset) Westwoodin Basic-portaat:
Vakiona olisi ollut Westwoodin Scandic-portaat, mutta vaihdettiin ne noihin perusmallisiin, sillä tuo Basic-malli miellytti silmää enemmän - ovat vähän "rouheammat".

Keittiöön tulee välitilalaataksi Pukkilan Arkitekt Color kiiltävä harmaa (Grey):
Ja keittiöön tulee tapetti yläkaapistojen taakse, Borosan 39139:

Liesituuletinmalli varmistui myös eilen, se on Savon 5509-S (tämä oli muuttunut):

Olkkarissa puolestaan tulee tehosteseinä vain keittiön ja olkkarin väliselle seinäpätkälle, jonka eteen laitetaan meidän vanha valkoinen piironki, tapettina Borås Etage 39117:

Muista tiloista kirjoitellaan myöhemmin lisää, mutta kyllä se talo alkaa hiljalleen päässä hahmottumaan, ja toivottavasti lopputulos on kaunis ja yhtenäinen.

Myös pieniä kysymysmerkkejä tuli vastaan, koskien lähinnä vahvistetun toimitussisällön tulkintaa yläkerran kylppärin osalta. Näitä asioita nyt selvitellään. Tässä projektissa on ollut jonkin verran vastoinkäymisiä, ja ajatus helposta muuttovalmiista on hiljalleen karissut. Onhan tämä Kannustalolle uusi tuote, joten "synnytyskivut" (kuten Muurametalojen myyjä varoitteli) taitavat kuulua asiaan. Asiakkaan ei vaan kuuluisi niistä kärsiä, mutta meidän tapauksessa on vastatuulia riittänyt, ja osa on ehkä ollut puhtaasti huonoa tuuria, osa sitten eri osapuolten osaamattomuutta.

Eilen soiteltiin lupapapereiden perään, ja selvisi, että ne on lähetetty meille jo 16.5., mutta eivät ole saapuneet perille (maanantaina saatiin sähköiset versiot), joten eka lupakuvasatsi on hukkunut postissa. Eilen kuitenkin on lähetetty uudet, joten ensi viikolla päästään toivottavasti laittamaan rakennuslupa viimein vireille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti