tiistai 15. toukokuuta 2012

Kalustekuvat

Eilen saatiin Domukselta meidän talon kalustekuvat. Pääasiallisesti kaikki oli ok ja näyttivät sille, mille pitikin, mutta pari pientä kömmähdystäkin oli mukana. Tässä kuitenkin nyt muutamia kuvia, lähinnä keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta.

Keittiö

Keittiö olkkarin suuntaan
Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuonetta lisää
Keittiön yläkaapistot ovat Domuksen kiiltävä valkoista laminaattia, D-Pop, ja jotta saatiin lisää kaappitilaa, on yläkaappien päällä alumiinikantatut huurre-kippikaapit. Piilovetimet kaikissa yläkaapeissa.

Saareke ja alakaapistot ovat savutammi Profil, tasona kiiltävä harmaa "kivi" alumiinikanttauksilla. Alakaapiston runkoon on jätetty tilaa viinikaapille. Vetimet VN8T. Allas on tummanharmaa Silgranit, hana Damixan Osier. Kodinkoneet Electrolux. Tuo Savon liesituuletin on Kannustalon vakiomalliston mukainen, mutta ajateltiin kysyä, voisiko sen vaihtaa tasareunaiseen malliin.

Kodinhoitohuoneessa on lumimänty Profil-kalusteet ja harmaa sahara laminaattitasot. Alakerran makkariin (eli leffahuoneeseen) otettiin 180cm leveä savutammipintainen liukuovikaapisto, yläkerran lastenhuoneissa on 120cm leveät lumimänty kaapistot. Vanhempien makkarissa onkin vaatehuone, jonka sisältöä vain järkeistettiin hieman.

5 kommenttia:

 1. Tykkään :) Ei oo kyllä yhtään synkkää jos sitä jossain vaiheessa mietit, kaunista miusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Ja kyllähän se kokonaisuus on varmaan aika harmoninen. Välitilalaatta on kiiltävä harmaa Pukkilan Arkitekt, ja yläkaappien taustalla on Borosanin valkopohjainen tapetti (39139: https://www.tapetonline.se/pub_images/original/39139_3842.jpg). Noh, näillä mennään ;)

   Poista
 2. Hienolta näyttää keittiösuunnitelmat! :) Munkaan mielestä ei oo kyllä yhtään liian synkkää, nuo valkoiset yläkaapit piristää paljon. :)
  Ja voi mä oon niin kades tuosta ikkunan alla olevasta keittiötasosta. Se oli myös mun haavelistalla ja jommasta kummasta siitä tai saarekkeesta jouduin luopumaan ja valitsin sitten saarekkeen. :)
  Meillä on tuo sama liesituuletin mutta saarekeversiona vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saareke on kyllä mukava lisä, nykyisessä keittiössä on ollut liian vähän lasku- ja työskentelytasoa, ja uudessa keittiössä sekin ongelma korjaantuu.

   Mitä olet tykännyt liesituulettimesta? Me ei olla Savon tuulettimia livenä nähty, joten olisi kiva kuulla käyttökokemuksia ;)

   Poista
  2. Mä oon kyllä tykänny tuosta liesituulettemisesta kovasti. Ainoa mikä meillä siinä on takunnu on se automaattisensori. Se sensori oli sieltä kuvun sisältä irronnut ja takuuseen kävivät sen korjaamassa. Vieläkin siinä sensorissa on jotain häikkää kun sitä pitää vähän "herätellä" että osaa alkaa toimimaan. Mutta muuten ollaan tykätty kovasti, tuntuu aika tehokkaalta laitteelta. :)

   Poista