maanantai 28. toukokuuta 2012

Alakerran wc, khh ja kylpyhuone

Jatketaanpas sisustusvalinnoilla. Alakerran osalta nämä lyötiin siis viime viikolla lukkoon. Wc, khh ja kylppäri jatkavat värimaailmoiltaan samaa linjaa kuin muuallakin talossa. Wc:n kalustekuvat näkyvät tässä:
Wc:n kalustekuva, kuvasta poiketen pikkukaapit tulevat kiinni toisiinsa.
Lattia on vaaleanharmaata Pukkilan Metro-laattaa (hyvin lähellä samaa sävyä kuin eteisen ja keittiön laattalattia):
Pytyn takaseinälle tulee Boråsin Etage 2821-tapetti, muut seinät ovat Pukkilan kiiltävä valkoista 20*40 laattaa.

Kodinhoitohuoneen kalustekuvat näkyvätkin jo täällä. Niihin ei ole tullut muutoksia muun kuin hanan kohdalla. Alunperin hana oli Damixan perusmallistoa, mutta koska meillä on kurasyöppö, niin hana piti vaihtaa sellaiseen, jossa on pikapesin mukana, eli siihen tulee nyt sitten Oras Safira 1027. Tästäkin käytiin vähän keskustelua, kuuluisiko siihen kurasyöppöön tuota pikapesimellä varusteltua hanaa vai ei, mutta nyt se onneksi kuuluu, ettei tarvitse maksaa vielä lisähintaa tuosta toisesta hanatyypistä kuraletkun takia. Myyjän mielestä nimittäin kuiviakin kurasyöppöjä rakennetaan, mutta jotenkin itse oletin, että se idea piilee nimenomaan siinä, että kuraletkulla voi sitten pestä kenkiä tai rapaisia vaatteita sen kurasyöpön päällä.

Kodinhoitohuoneen välitilalaatta on Pukkilan Bamboo valkosuklaa:
Ja värisävy seinissä on Tikkurilan J485:

Kylppäri ja sauna meillä ovat melko pitkälti vakiomalliston mukaisia. Saunaan tulee vakiona Harvian Kivi-kiuas:
Kuva Harvian sivuilta
Lisäksi valittiin led-valaistus (+ huoltovalo) saunaan tunnelmaa tuomaan. Vakiomalliston saunaan kuuluu myös lasiseinät ja tervaleppälauteet, joten kokonaisuus lienee ihan tyylikäs.

Kodinhoitohuoneen, kylppärin ja saunan lattialaatat ovat tummanharmaata Pukkilan Metroa:
Kylppäri tulee olemaan muutenkin melko simppeli, pääasiassa kiiltävä valkoista 20*40 laattaa; ainoastaan suihkuseinä on graniitinharmaata Pukkilan Laine-laattaa.


Suihkut ovat Damixan Excelit (ei siis suosittuja sadevesisuihkuja meidän taloon):

Yläkerran kylppäriä käytiin suunnittelemassa Raisan kanssa perjantaina. Siitä vähän enemmän, kunhan selviää, mitä yläkerran kalustepaketti pitää nyt sitten lopulta sisällään.

4 kommenttia:

 1. Vessan tapetti on tosi hyvä! Muutenkin värikokonaisuus koko talossa tuntuu yhteneväiseltä.

  Kuinkas kauan teillä menee talopaketin saapumisesta muuttoon? Eikö nää muuttovalmiit oo muuttovalmiita aika nopeasti, vai oonko käsittänyt väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuota yhteneväisyyttä haettiinkin, ja toivoa sopii, että kokonaisuus miellyttää sitten livenäkin.

   Talopaketti saapuu viikolla 34, ja toivotaan, että muuttamaan päästäisiin n. 6-7vko tuosta. Meille tulee 1.5 kerroksinen, joten siinä yläkerta pitää tehdä paikan päällä - 1 tai 2 kerrosratkaisut olisivat muuttovalmiita reilussa viikossa. Meilläkin alakerta on muuttovalmis lähes samantien, mutta yläkerta on vain lämpöeristetty halli, joten sinne on palkattu timpurit, sähkäri ja putkimies hoitamaan hommat loppuun.

   Poista
 2. Tosi nopeasti pääsette muuttamaan jos aikataulu pitää paikkansa. En malttaisi odottaa että näen kotinne valmistuvan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin toivoa sopii, että aikataulu pitää ;) Tällaista taloahan ei ole vielä tehty ainuttakaan, joten yllätyksiä tai mutkia matkaan voi tulla.

   Poista