perjantai 13. huhtikuuta 2012

Treffit sisustussuunnittelijan kanssa

Tänään oli vuorossa tapaaminen sisustussuunnittelijan kanssa. Talokauppojen mukana tuli myös 8 tuntia sisustussuunnittelijan palveluita, ja päätimme käyttää nämä tunnit uuden kodin pintamateriaalien valintaan. Kotimme sisustuksen suunnittelussa mukana on Raisa Myyryläinen.

Sisustussuunnittelijan palvelut otimme ilolla vastaan, sillä ammattilainen näkee kokonaisuuden varmasti ihan eri tavalla ja saattaa esittää yllättäviäkin ratkaisuja. Lapsiperheessä ensisijaiset toiveet materiaaleille ovat helppohoitoisuus, kestävyys ja ajattomuus. Tosin rajallinen budjetti aiheuttaa omat haasteensa..

Kannustalon Muuttovalmismallistossa on valmis materiaalivalikoima, jonka puitteissa valinnat tehdään. Lattiat ovat Tarkett Floorin valikoimista, laatat Pukkilan, keittiö- ja kiintokalusteet Domuksen, kodinkoneet Electroluxin, hanat ja suihkut Damixan, tapetit Boråsanin ja maalit Tikkurilan Symphony-värikartasta. Yläkerran pintamateriaalit lattioita lukuunottamatta hankimme kuitenkin itse.

Meille tulee melko paljon perusvalikoiman materiaaleja, ja suurimmat muutokset tehdään keittiöön. Yksi syy Kannustalon valintaan olikin laadukas perusmateriaalipaketti, joten suuria materiaalimuutoksia ei edes tarvitse tehdä, jotta talossa olisi laadukkaat ja kauniit pinnat.

Talomme värimaailma on melko pitkälti harmaa-valkoinen, niin sisältä kuin ulkoa. Sisustus tulee olemaan melko moderni, ripauksella maalaisromantiikkaa. Viikon päästä tavataan Raisa uudestaan ja saadaan suunnitelma. Toivottavasti pääsimme samalle aaltopituudelle toiveiden suhteen.

Yksi unelma olisi saada vanhempien makkariin tämä tapetti: Cole&Son Magnolia. Kuva Desing Wallpapers.

2 kommenttia:

 1. Kiva löytää lisää Kannustalorakentajien blogeja! Onnea hyvästä valinnasta :)

  Jään mielenkiinnolla seuraamaan muuttovalmiin Kannustalon matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, A! Ja kurkkimassa käyty myös teidän projektia, kivoja suunnitelmia. Teille tuleekin aika reilunkokoinen talo :)

   Poista